Iti mai recomandam si

Camera tripla auto de bord Full HD 1080P, 3 Lentile, Unghi inregistrare 170, IPS Display 2", Night Vision, Inregistrare Dubla, Loop Recording, G-sensor, Detectare Miscare, Negru

Brand: OEM

Cod produs: 11-01-18-04-00161

Email
Beneficii Camera tripla auto de bord Full HD 1080P, 3 Lentile, Unghi inregistrare 170, IPS Display 2", Night Vision, Inregistrare Dubla, Loop Recording, G-sensor, Detectare Miscare, Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Camera tripla auto de bord Full HD 1080P, 3 Lentile, Unghi inregistrare 170, IPS Display 2", Night Vision, Inregistrare Dubla, Loop Recording, G-sensor, Detectare Miscare, Negru


Camera tripla auto de bord Full HD 1080P, 3 Lentile, Unghi inregistrare 170, IPS Display 2", Night Vision, Inregistrare Dubla, Loop Recording, G-sensor, Detectare Miscare, Negru


Camera tripla auto de bord Full HD 1080P se potriveste in orice autoturism si iti ofera linistea de care ai nevoie pentru a conduce relaxat. Dispozitivul este echipat cu un ecran de 2, cu rezolutie de 800x480px ceea ce inseamna ca nu-ti va scapa nimic din ce se intampla pe drum.

Iar in cazul in care esti implicat intr-un eveniment rutier neplacut sau doar martor la unul, declaratiile tale vor putea fi sustinute de imaginile inregistrate de Camera tripla auto de bord Full HD 1080P.

De asemenea, iti vei putea lasa autoturismul in parcare, iar daca va fi lovit sau vandalizat cat esti plecat este posibil ca Camera tripla auto de bord Full HD 1080P sa capteze ce s-a intamplat datorita tehnologiei G-Sensor


Caracteristici Camera tripla auto de bord Full HD 1080P

  • Ecran IPS de 2;

  • Rezolutie 1080P;

  • Camera de 3 Megapixeli;

  • Canal dublu frontal;

  • Suporta instalarea unui Micro SD de maximum 32 GB (nu este inclus);

  • Detectare miscari, inregistrare sunet


Imagini exceptionale la rezolutie 1080P

Datorita rezolutie de inalta calitate 1680x960 (30 f/s), camera auto poate inregistra imagini superclare, pe ecran vei putea vedea numerele de inmatriculare, semnele de circulatie si alte detalii semnificative de pe drum.

Rezolutia 1080p este o rezolutie de inalta definitie (HD) utilizata in principal pentru afisarea continutului video de calitate superioara. Acesta este format din 1920 de pixeli orizontal si 1080 de pixeli vertical, ceea ce inseamna ca imaginea este compusa dintr-un total de 2.073.600 de pixeli.

Imaginile la rezolutia 1080p sunt foarte detaliate si clare, avand o calitate superioara in comparatie cu rezolutiile inferioare. Culorile sunt vibrante si luminoase, iar contrastul este puternic. De asemenea, aceste imagini sunt de obicei foarte fluide si nu prezinta distorsiuni sau efecte de blur.


G-SENSOR este un tip de senzor de miscare, care poate detecta schimbari bruste in acceleratia unui obiect. Acesta este adesea utilizat in camerele de bord pentru masini, pentru a detecta si inregistra evenimente precum o franare brusca, o coliziune sau un impact puternic.

Senzorul G-SENSOR este proiectat sa masoare forta gravitationala sau forta G, care actioneaza asupra unui obiect. O valoare de 1G este egala cu forta gravitationala a Pamantului si, prin urmare, senzorul poate detecta orice schimbare a acceleratiei masinii mai mari decat aceasta.

In cazul unui accident, senzorul G-SENSOR poate detecta rapid schimbarea brusca a acceleratiei si poate declansa o inregistrare a evenimentului. Aceasta inregistrare poate fi utilizata ulterior ca dovada intr-o investigatie a accidentului sau pentru a asigura o documentare precisa a evenimentelor.

In plus, senzorul G-SENSOR poate fi programat pentru a declansa o alarma in cazul in care se detecteaza o acceleratie brusca, cum ar fi o franare brusca sau o coliziune. Aceasta poate fi utila in situatii in care soferul este obosit sau distrag atentia si poate fi utilizata pentru a preveni accidente inainte sa se intample.

In general, senzorul G-SENSOR este un component important al camerelor de bord pentru masini si poate fi util in asigurarea sigurantei soferului si a pasagerilor, precum si in investigarea accidentelor si inregistrarea evenimentelor importante.


Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera tripla auto de bord Full HD 1080P, 3 Lentile, Unghi inregistrare 170, IPS Display 2", Night Vision, Inregistrare Dubla, Loop Recording, G-sensor, Detectare Miscare, Negru

CARACTERISTICI GENERALE
Destinat pentru
Dfgdfg
Culoare
Dfg
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu