53,55 lei
Ultimele 2 produse
54 puncte

Carcasa Impermeabila pentru Telefon cu Functie Touch Screen si Sistem Adeziv de Agatare, Compatibil Universal, Albastru, Original Deals

Brand: ORIGINAL DEALS

Cod produs: 02-01-04-019-00197

53,55 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: ORIGINAL DEALS RO SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Lun, 13 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Beneficii Carcasa Impermeabila pentru Telefon cu Functie Touch Screen si Sistem Adeziv de Agatare, Compatibil Universal, Albastru, Original Deals
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 54 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Carcasa Impermeabila pentru Telefon cu Functie Touch Screen si Sistem Adeziv de Agatare, Compatibil Universal, Albastru, Original Deals

Iti place sa ai momente de relaxare atunci cand faci baie sau dus si vrei sa te uiti la serialul sau emisiunea preferata?

Vrei sa ai tot timpul telefonul langa tine, dar nu iti doresti sa risti sa iti scapi telefonul in apa si sa se strice?

 

ORIGINAL DEALS are solutia perfecta pentru tine!

 

 

Cu ajutorul acestei carcase impermeabile cu protectie waterproof, vei putea viziona serialele sau emisiunile preferate chiar si atunci cand faci baie sau dus, fara sa risti in niciun moment deteriorarea telefonului tau!

Aceasta carcasa este insotita de un suport autoadeziv care se lipeste pe perete / faianta / sticla / cabina de dus si pe acest suport se ataseaza carcasa impermebila in care se introduce telefonul mobil.

 

 

Carcasa cu protectie waterproof este universal compatibila cu orice brand sau model de telefon cu diagonala de pana in 18.5 cm si permite un acces facil la touchscreen-ul smartphone-ului tau (atentie, senzorul de amprenta nu functioneaza prin husa).

Carcasa pentru o protectie ridicata are un unghi de deschidere de 60° si de asemenea, este prevazuta cu doua carlige in partea de jos, pentru o versatilitate sporita.

 

 

Carcasa este realizata doar din materiale de foarte buna calitate, respectiv TPU si Plastic PVC, iar aceasta are o etanseitate foarte buna ce nu permite apei sa intre in interior si sa ude telefonul.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci telefonul in interiorul carcasei si apoi sa o inchizi, asigurandu-te ca este bine inchisa, iar apoi poti viziona continutul preferat relaxandu-te intr-o baie fierbinte!

Este recomandat sa verifici etanseitatea husei inainte de fiecare folosire (in timpul testului sa nu introduci telefonul in husa).

 

 

Aceasta carcasa cu protectie waterproof este cu adevarat foarte practica si nu ar trebui sa lipseasca din casa ta!

Daca si tu vrei sa ai parte de momente de relaxare atunci cand faci o baie fierbine, atunci aceasta carcasa impermeabila este exact ceea ce iti trebuie!

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Carcasa Impermeabila pentru Telefon cu Functie Touch Screen si Sistem Adeziv de Agatare, Compatibil Universal, Albastru, Original Deals

Caracteristici generale
Tip produs
1 husa de protectie
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu