1.309,98 lei
889,97 lei
Economisesti 420,01 lei
Ultimele 3 produse
890 puncte

Carlinkit CarPlay Ai Box cu Android 11.0 Techstar® CPC200 Plus, RAM 4G, ROM 64G, 5V-1A, Redare Video, Muzica, GPS, TF Card, APP, Hotspot WiFi, Negru

Brand: Techstar

Cod produs: 11-18-094-02091

1.309,98 lei
889,97 lei
Economisesti 420,01 lei (-32%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: NEOALLBET SRL
Estimat livrare: Mie, 8 mai - Lun, 13 mai
Livrare prin curier: 16,98 lei
Beneficii Carlinkit CarPlay Ai Box cu Android 11.0 Techstar® CPC200 Plus, RAM 4G, ROM 64G, 5V-1A, Redare Video, Muzica, GPS, TF Card, APP, Hotspot WiFi, Negru
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 890 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Carlinkit CarPlay Ai Box cu Android 11.0 Techstar® CPC200 Plus, RAM 4G, ROM 64G, 5V-1A, Redare Video, Muzica, GPS, TF Card, APP, Hotspot WiFi, Negru

Tendința modernă acum este casa inteligentă, dar de ce să nu aveți și o mașină inteligentă? Acum este posibil și acest lucru! Dacă aveți un radio auto original care suportă conectivitatea prin cablu Apple Car Play și doriți să vă extindeți radioul cu noi funcții sau să creați un hotspot WiFI în vehiculul dvs., atunci nu există nimic mai ușor. Folosiți acest adaptor pentru a vă transforma „radioul auto prost“ într-un „radio auto inteligent“ cu o mulțime de funcții noi datorită Android 11.

Cu ajutorul adaptorului CarPlay Ai Box Techstar® CPC200 în casetofoanele auto CarPlay „cu fir“ (originale) ale masinii, puteți extinde funcțiile casetofonului auto cu posibilitatea de a conecta fără firtelefoane mobile și tablete cu ajutorul Apple Car Play pentru iOS v. 10 și versiunile ulterioare și Android Auto pentru Android v. 10 și versiunile ulterioare. Cu această extensie, puteți să vizualizați hărți, să redați și să controlați muzica, știrile, podcasturile și cărțile audio direct pe sistemul stereo auto, fără a fi nevoie să conectați telefonul la sistemul stereo auto cu un cablu. Adaptorul nu este conceput pentru casetofoane auto cu sistem de operare Android propriu sau fără funcționalitate CarPlay integrată.

Centru multimedia în mașină: CarPlay Ai Box este o soluție revoluționară pentrucasetofoanele auto. Similar centrelor multimedia pentru televizoare, acesta este, de asemenea, uncentru multimedia pentru casetofoanele auto. Datorită adaptorului, vă puteți extinde radioul auto cu sistemul de operare Android 13. Acest lucru vă oferă opțiunile de a instala aplicații din magazinul Google Play. Astfel, radioul dumneavoastră va putea vizionaYouTube sau chiar Netflix, de exemplu.

Buna funcționare a aparatului este asigurată de un set de cipuri Qualcomm cu opt nuclee. Cutia auto are o memorie RAM integrată de 4 GB și există un ROM de 64 GB pentru datele utilizatorului. În plus, un card de memorie micro SD de până la 256GB poate fi utilizat pentru fișierele dvs.

Navigație clară: În timpul călătoriilor dvs. veți aprecia o altă caracteristică excelentă. Gata cu afișajele mici ale telefonului, va fi inutil! Una dintre caracteristicile deosebite ale CarPlay Ai Box este GPS-ul integrat. Datorită Android și GPS-ului, radioul auto devine și navigația dvs. pe un ecran mare și clar. Unitatea acceptă GPS, Glonass și BeiDou.

Suport 4G, hotspot WiFi și conectivitate: CarPlay Ai Box este cu adevărat un dispozitiv multifuncțional pentru mașina dvs., dar și pentru confortul și liniștea dvs. în timpul călătoriilor. În unitate poate fi introdusă o cartelă SIM. Unitatea acceptă transferul de date 4G LTE. Cu ajutorul cartelei SIM, puteți avea acces direct la date fără a utiliza telefonul ca hotspot.
Plecați într-o călătorie lungă cu copiii? Plecați într-o călătorie de afaceri și aveți nevoie să lucrați în mașină în timpul călătoriei? Sunteți șofer de taxi sau doriți să creșteți confortul pasagerilor dvs. în timpul călătoriei? Atunci Ai Box este soluția perfectă pentru dumneavoastră.
În timpul călătoriilor lungi, veți aprecia crearea directă a unui hotspot WiFi pentru pasagerii din mașină. Prin simpla inserare a unui card și accesarea datelor, puteți crea un hotspot WiFi independent. Unitatea acceptă WiFi atât la frecvențele 2.4G, cât și la 5G. Prin crearea unui hotspot, echipajul se poate conecta la unitate și poate viziona filmele preferate, citi știrile sau trimite e-mailuri, de exemplu. Veți aprecia această caracteristică excelentă nu numai atunci când mergeți la mare sau în Alpi cu copiii, ci și în timpul călătoriilor lungi și obositoare !

Caracteristici:

potrivit pentru casetofoane auto originale (din grup) cu CarPlay fără sistem de operare Android
extinde radioul auto cu multe funcții utile datorită sistemului de operare Android 11
GPS integrat
înlocuiește conexiunea prin cablu cu cea fără fir
conectivitate WiFi și Bluetooth
posibilitatea de a crea un hotspot WiFi
suport pentru date LTE
conexiune rapidă la telefon sau tabletă
instalare simplă și rapidă
potrivit atât pentru telefoanele cu Android, cât și pentru cele cu iOS
poate fi controlat cu ajutorul comenzii radio originale a mașinii de pe volan sau de pe afișaj

Specificații:

Model: CPC200-Tbox Plus
compatibil: stereo auto OEM cu CarPlay
Procesor: Qualcomm QCM6125, Quad-core ARM Cortex™-A73, 2.0GHz +Quad-core ARM Cortex™-A53,1.8GHz
Memorie: 4GB RAM + 64GB ROM
Sistem de operare: Android 11
Bluetooth: 4.2 BLE+5.0 BLE
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G+5G
Capacitate de hotspot WiFi: DA
Conector de conectare: USB-C, cabluri incluse
Card de memorie: Da, microSD de până la 256 GB
GPS: antenă încorporată, suport GPS, GLONASS, BeiDou
Alimentare: 5V/1A, alimentat de la conectorul USB/USB-C din mașină atunci când este conectat
Suport: iOS v. 10 și versiunile superioare / Android v. 10 și versiunile superioare
Dimensiuni: 80×80×15 mm
greutate: 165 g

Lista de ambalare:

1 x CarPlay Ai Box CPC200
1 x Cablu USB-C la USB-C
1 x Cablu USB-C la USB
1 x Manual utilizare.

SKU3048-01.jpg
SKU3048-02.jpg
SKU3048-03.jpg
SKU3048-04.jpg
SKU3048-05.jpg
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Carlinkit CarPlay Ai Box cu Android 11.0 Techstar® CPC200 Plus, RAM 4G, ROM 64G, 5V-1A, Redare Video, Muzica, GPS, TF Card, APP, Hotspot WiFi, Negru

CARACTERISTICI VEHICUL
Model
Universal
CARACTERISTICI GENERALE
Continut pachet
1 x sistem multimedia
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu