37,44 lei
Ultimele 2 produse
37 puncte

Casa celor patru anotimpuri - de Roger Duvoisin

Brand: Editura Cartea Copiilor

Cod produs: 06-03-01-05-00620

37,44 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: OMEGA EVENTS MEDIA SRL
Estimat livrare: Mie, 1 mai - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 350,00 lei
Beneficii Casa celor patru anotimpuri - de Roger Duvoisin
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 37 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Casa celor patru anotimpuri - de Roger Duvoisin

Grupa de varsta: 3-7 ani
22 x 28 cm / 36 pag.
ISBN: 9786068996653 / An aparitie: 2022
Traducere de: Alin Buzoianu

O poveste despre culori si anotimpuri, traditie si prezent, familie si educatie, dar si despre rezolvarea problemelor prin dialog, incredere, respect si intelegere.

O familie vrea sa cumpere o casa la tara. Dupa multe cautari, cei patru – mama, tata, Billy si Suzy – se indragostesc de o casa veche, inconjurata de copaci batrani si buruieni inalte, in care nu mai locuieste decat o bufnita, in pod. Casa trebuie refacuta si, in scurt timp, intra pe mana mesterilor de tot felul, care-i repara scara, ferestrele, peretii, burlanele si tot ce mai gasesc de reparat. La final, casa trebuie si vopsita. Ar fi mai interesant si placut sa faca asta singuri, isi spun cei patru membri ai familiei. Foarte bine, dar cu ce culori? La magazin nu se gaseste decat vopsea rosie, galbena sau albastra, dar celor patru le plac si verdele, movul sau portocaliul. Casa trebuie sa arate bine in orice anotimp, insa ce te faci cand fiecare are alte culori preferate? Nu e chiar atat de usor sa cada de acord, dar cu rabdare si intelegere vor gasi impreuna cea mai buna solutie.


ROGER DUVOISIN (1904–1980) este originar din Elvetia. I-a placut dintotdeauna sa deseneze si a fost incurajat in copilarie de mama sa, pictorita, si de tatal sau, arhitect. A facut studii de arta si design, iar in 1927 a emigrat in Statele Unite ca sa lucreze ca designer intr-o companie de produse textile. Dupa ce aceasta companie s-a inchis, s-a decis sa abordeze alt domeniu si i-a venit ideea sa publice o carte pe care o scrisese si ilustrase pentru fiul sau. I-au urmat alte titluri datorita carora a devenit, in scurt timp, foarte cunoscut. A creat peste 40 de carti si a colaborat ca ilustrator la aproape 140 de titluri scrise de alti autori. A fost distins, printre altele, cu Caldecott Medal si Caldecott Honor Award. Original, cu un simt remarcabil al compozitiei grafice si culorilor, cu mult umor si talent narativ in textele sale, Roger Duvoisin este si azi unul dintre cei mai iubiti autori de literatura pentru copii.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Casa celor patru anotimpuri - de Roger Duvoisin

CARACTERISTICI GENERALE
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu