935,98 lei
Ultimul produs
936 puncte

Casca Mountain bike IXS Trigger FF MIPS, XS (49-54cm)

Brand: IXS

Cod produs: 07-10-23-06-00002

LIVRARE GRATUITA
935,98 lei
Vandut si livrat de: EUROGRUP SOLUTIONS SEBIMAR SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Casca Mountain bike IXS Trigger FF MIPS, XS (49-54cm)
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 936 puncte
Doraly Plus

Descriere Casca Mountain bike IXS Trigger FF MIPS, XS (49-54cm)

IXS propune noua cască integrală care va marca piața. O frumoasă cască integrală certificată ASTM DH, cu o greutate de doar 595g. Este pur și simplu cea mai ușoară cască integrală de pe piață. Ultra tehnică și foarte bine finisată, este foarte bine ventilată (sistemul Active Vortex) cu o protecție bine concepută pentru bărbie care nu împiedică transpirația. Aceasta are tehnologia de protecție a creierului MIPS, care reduce semnificativ forțele de rotație în cazul căderilor și reduce forțele și lovirile suferite de creier, pentru o protecție mai mare. În plus față de aspectul său, Trigger FF MIPS este realizat dintr-o singură bucată de coajă Dual In-mold (exclusivă pentru IXS) rigidă, ușoară și foarte rezistentă, spre deosebire de alte căști de acest tip. Pentru o mai mare siguranță și rigiditate internă, protecția pentru bărbie și laturile căștii au o structură internă de tip fluture X-FrameTM, care depășește standardul DH Level cu 595 g pe scară. Este cea mai ușoară cască integrală de pe piață care respectă cele mai înalte standarde, cu o curea ușor reglabilă cu sistemul Y-clips + închidere sigură și magnetică Fidlock (exclusiv IXS) + vizor reglabil pe 3 poziții pentru a-ți așeza masca sau ochelarii, spumă internă termo-moale de înaltă calitate și anti-transpirație, ventilație activă Vortex și mici sisteme anti-alunecare pe partea din spate pentru a ține banda măștii, sistem de ajustare micrometrică. Ajustabil vertical/orizontal. Vine cu 1 set de spumă pentru bărbie mai gros, pentru a se potrivi perfect și a oferi confort maxim. Este noua referință în cască integrală cu sistemul de protecție MIPS Brain. Siguranță: certificare EN1078/ASTM/CPSC. Construcție unică în lume: în formă integrală, cu tehnologia MIPS Brain Protection. Greutate: 595 g. Construcție internă de tip fluture X-FrameTM, care oferă o ventilare sigură prin sistemul VortexTM cu 5 canale mari de ventilație conectate cu alte 17, care permit eliminarea aerului cald din interiorul căștii. Sistemul ErgoFit UltraTM pentru fixarea căștii asigură suport optim cu ajustare micrometrică. Captuseala internă VentMeshTM, lavabilă, cu tratament anti-mucegai. 2 seturi de spumă pentru potrivire perfectă. Vizor reglabil și detașabil în caz de cădere, cu un vizor special pentru una dintre coborârile cu vizor. Tehnologia Goggle Grip pentru fixarea optimă a curelei ochelarilor.

Foarte ușoară și confortabilă, vei uita de ea, dar îți garantează cea mai bună protecție cu sistemul de protecție a creierului MIPS.

Calitatea IXS în ceea ce privește finisajele și confortul la purtare.

Potrivire precisă care oferă o mare stabilitate și protecție optimă, va rămâne în loc în momentul căderilor.

Pur și simplu cel mai ușor protector de pe piață, cu cel mai înalt nivel de protecție!

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Casca Mountain bike IXS Trigger FF MIPS, XS (49-54cm)

CARACTERISTICI GENERALE
Sport
Ciclism
Marime
Xs
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu