58,80 lei
42,00 lei
Economisesti 16,80 lei
Ultimele 3 produse
42 puncte

Cea mai iubita surioara - Astrid Lindgren

Brand: Editura Cartea Copiilor

Cod produs: 06-03-01-05-00568

58,80 lei
42,00 lei
Economisesti 16,80 lei (-28%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: OMEGA EVENTS MEDIA SRL
Estimat livrare: Mie, 1 mai - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 350,00 lei
Beneficii Cea mai iubita surioara - Astrid Lindgren
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 42 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Cea mai iubita surioara - Astrid Lindgren

Barbara are o prietena imaginara despre care spune ca este sora ei geamana de care nu stie nimeni, nici macar parintii. Se joaca impreuna in Sala de Aur si in Cea Mai Frumoasa Vale din Lume, locuri minunate in care se ajunge simplu, daca esti copil: cobori printr-un tunel de langa un tufis de trandafiri. Ieri a fost foarte cald. Dis-de-dimineata, m-am dus si m-am ascuns dupa tufisul de trandafiri, asa cum fac de obicei. Tufisul este in coltul gradinii, acolo unde nu vine nimeni niciodata. Ylva-li si cu mine vorbim o limba aparte, pe care nu o poate intelege nimeni altcineva. Tufisului de trandafiri i se spune cu totul altfel pe limba noastra. I se spune Salikon. Cum stateam eu langa Salikon, am auzit-o pe Ylva-li strigand: — Vani ioci! Asa spunem noi la „Vino aici”. Atunci m-am furisat prin gaura, pentru ca exista o gaura in pamant chiar sub tufis. Pe acolo m-am furisat. Am coborat pe o scara lunga-lunga si am trecut printr-un coridor intunecat pana la usa ce duce spre Sala de Aur, unde Ylva-li este regina. (Traducere: Claudia Nystrand) Astrid Lindgren (1907–2002) este cea mai cunoscuta scriitoare suedeza de literatura pentru copii. Copilaria si-a petrecut-o la ferma parintilor, alaturi de fratele sau si de cele doua surori. Dragostea cu care a fost inconjurata de parinti, aventurile copilaresti si jocurile cu fratii sai au fost sursa inepuizabila de inspiratie pentru povestile si personajele sale. Astrid Lindgren a crescut printre carti si a fost toata viata o mare sustinatoare a lecturii in randul copiilor: „O copilarie fara carti nu este copilarie. E ca si cum ai fi izgonit din locul fermecat in care poti gasi bucuria in stare pura.” Cartile sale au fost traduse in zeci de limbi si au facut obiectul multor ecranizari. Dupa Fratii Grimm si Hans Christian Andersen, Astrid Lindgren este cel mai tradus autor de literatura pentru copii. In 1954, scriitoarea a primit premiul H. C. Andersen, cea mai importanta distinctie in domeniul literaturii pentru copii. In semn de recunostinta pentru cartile sale care au incantat generatii intregi, primul satelit suedez, lansat in 1995, a fost numit „Astrid 1”. La bordul sau se afla trei instrumente care poarta numele a trei personaje din cartile sale: Pippi, Mio si Emil. Hans Arnold (1925–2010) a fost un artist de origine elvetiana care din 1948 a trait si a lucrat in Suedia. La inceput a colaborat ca ilustrator cu diverse reviste literare, apoi s-a indreptat si spre alte domenii: pictura, ilustratie de carte, animatie sau grafica pentru albume muzicale. „Cea mai iubita surioara” este rezultatul unei colaborari din 1973 cu Astrid Lindgren.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Cea mai iubita surioara - Astrid Lindgren

CARACTERISTICI GENERALE
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu