Cod produs: 10-04-03-00096
Un amestec opulent, usor condimentat, care are la baza menta si lamaita amestecate cu bucati de mere, cardamon, piper si scortisoara.
Pisse Pépé este un amestec complex de plante, care se deschide cu o aroma racoritoare de menta si lamaita, continua cu note dulci de fructe si se incheie cu note fine de condimente si plante aromate in fundal. Amestecul este plin de nutrienti, antioxidanti si vitamina C, care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Menta nanah, renumita pentru gustul sau intens racoritor, improspateaza respiratia, imbunatateste somnul, calmeaza stomacul si are un efect decongestionant. Lamaita incurajeaza relaxarea si somnul. Ghimbirul, scortisoara, cuisoarele si cardamonul au o lista impresionanta de beneficii, precum ameliorarea oboselii, calmarea durerilor, stimularea circulatiei si imbunatatirea memoriei.
Pisse Pépé este un adevarat elixir al sanatatii, ideal pentru a fi inclus in rutina nutritionala zilnica.
Gama Pisse Family este o colectie de infuzii asamblate in Franta, in regiunea Berry, o zona plina de arome, savoare si umor!
Tribul Pisse iti promite o doza buna de bucurie, fericire si zambete, cu fiecare ceasca, in orice moment si fara moderatie.
Pisse Mémé: O aroma legendara!
Pisse Pépé: Menta si lamaita
Pisse Patron: Portocala si verbena
Pisse Nennete: Tulsi si piersici
Pisse Gamin: Lamaie si cacao
Pisse Fillete: Pere si zmeura
Ingrediente: rooibos, mar, menta nanah 20%, ghimbir, lamaita 10%, frunze de dud, soc, tulsi, scortisoara, cardamom, coriandru, lamaie, ginseng, piper, cuisoare, aroma, petale de afine, galbenele si nalba.
Preparare: se infuzeaza o lingurita de ceai la o cana cu apa la 90C, timp de 5 minute.
Sfaturi de degustare: pentru a scoate in evidenta atat notele picante ale ceaiului, cat si nuantele dulci, se poate servi cu putina miere. Consumat atat cald cat si rece acest ceai este ideal pentru a te racori si pentru a alunga setea.
Greutate: 80g – fiecare cutie contine aproximativ 50 de portii.
Fabricat intr-un atelier care foloseste: nuci, lapte.