50,00 lei
Ultimele 8 produse
50 puncte

Cece Med balsam cu matase pentru par degradat si uscat 300 ml

Brand: Cece Med Silk

Cod produs: 03-05-02-39-26-00103

50,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: CROMATIC INTERNATIONAL SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Beneficii Cece Med balsam cu matase pentru par degradat si uscat 300 ml
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 50 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Cece Med balsam cu matase pentru par degradat si uscat 300 ml

Cece Med gama cu matase .Gama medicala profesionala .Acum cu o noua formula imbunatatita si un nou ambalaj.Noua formula cu matase pentru par degradat si uscat.Noua formula contine DEEP REGENE RATION COMPLEX “ un complex inovator de ingrediente unice care actioneaza in profunzime si are efect regenerator asupra firului de par.Aceasta formula avansata face ca parul sa straluceasca din nou ,sa fie hidratat corespunzator si sa aiba un aspect sanatos.Complexul DEEP REGENE RATION contine extract din matase, ceramide,ulei de cocos ,lapte vegetal din seminte de quinoa .Proteina din matase “ are o compozitie similara cu proteinele prezente in piele si par. Ajuta la reconstructia firelor de par deteriorate, actioneaza ca un scut impotriva factorilor de mediu, confera elasticitate si stralucire naturala. imbunatateste nivelul de hidratare si confera finete parului .Ceramide- Ceramidele reprezinta unul dintre tipurile de lipide ce intregesc bariera cuticulei firelor de par. Acestea sunt esentiale atat pentru revitalizarea optima a scalpului , cat si pentru frumusetea parului . Fara aceste componente naturale, parul tau ar fi vulnerabil in fata factorilor externi care grabesc degradarea lui.
Ulei de cocos “ extractul de ulei din nuca de cocos ajuta la o hidratare completa si intarire a firului de par. Asigura o curatare blanda precum si o intensiva regenerare a firului de par.Asigura umiditate firului de par restabileste luciul firului de par asigurandu-i un aspect sanatos.
Quinoa “ Quinoa este o planta care face parte din familia cerealelor. Boabele de quinoa sunt niste sfere mici, galbene si turtite, avand un diametru de la aproximativ 1,5 pana la 2 mm.Quinoa era un aliment de baza al vechilor incasi, care o numeau œcereala-mama.Pe langa proteine sale unice, quinoa contine, de asemenea, amidon, zaharuri, ulei (continut ridicat in acid linoleic esential), fibre, minerale, si vitamine. Boabele de quinoa sunt bogate in vitaminele A, C, D, E, K si vitamine din grupa B-urilor.

Cece Med “gama cu matase .Gama medicala profesionala .
Acum cu o noua formula imbunatatita si un nou ambalaj.
Noua formula cu matase pentru par degradat si uscat.
Noua formula contine DEEP REGENE RATION COMPLEX “ un complex inovator de ingrediente unice care actioneaza in profunzime si are efect regenerator asupra firului de par.
Aceasta formula avansata face ca parul sa straluceasca din nou ,sa fie hidratat corespunzator si sa aiba un aspect sanatos.
Complexul DEEP REGENE RATION contine extract din matase, ceramide,ulei de cocos ,lapte vegetal din seminte de quinoa .
Proteina din matase “ are o compozitie similara cu proteinele prezente in piele si par. Ajuta la reconstructia firelor de par deteriorate, actioneaza ca un scut impotriva factorilor de mediu, confera elasticitate si stralucire naturala. imbunatateste nivelul de hidratare si confera finete parului .
Ceramide- Ceramidele reprezinta unul dintre tipurile de lipide ce intregesc bariera cuticulei firelor de par. Acestea sunt esentiale atat pentru revitalizarea optima a scalpului , cat si pentru frumusetea parului . Fara aceste componente naturale, parul tau ar fi vulnerabil in fata factorilor externi care grabesc degradarea lui.

Ulei de cocos “ extractul de ulei din nuca de cocos ajuta la o hidratare completa si intarire a firului de par. Asigura o curatare blanda precum si o intensiva regenerare a firului de par.Asigura umiditate firului de par restabileste luciul firului de par asigurandu-i un aspect sanatos.

Quinoa - Quinoa este o planta care face parte din familia cerealelor. Boabele de quinoa sunt niste sfere mici, galbene si turtite, avand un diametru de la aproximativ 1,5 pana la 2 mm.
Quinoa era un aliment de baza al vechilor incasi, care o numeau œcereala-mama.
Pe langa proteine sale unice, quinoa contine, de asemenea, amidon, zaharuri, ulei (continut ridicat in acid linoleic esential), fibre, minerale, si vitamine. Boabele de quinoa sunt bogate in vitaminele A, C, D, E, K si vitamine din grupa B-urilor.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Cece Med balsam cu matase pentru par degradat si uscat 300 ml

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Balsam
Tip balsam
Cu clatire
Tip
Profesional
Pentru
Par
Tip par
Toate tipurile de par
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu