35,00 lei
Ultimele 2 produse
35 puncte

Conducta de milioane. Ed a Va, revizuita - Burke Hedges

Brand: Curtea Veche

Cod produs: 06-15-07-00387

35,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Mar, 28 mai - Mie, 29 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Conducta de milioane. Ed a Va, revizuita - Burke Hedges
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 35 puncte
Doraly Plus

Descriere Conducta de milioane. Ed a Va, revizuita - Burke Hedges

Conducta de milioane. Ed a Va, revizuita - Burke Hedges
 

„Obiectivul meu, atunci cand am scris aceasta carte, a fost acela de a va invata strategiile pe care oamenii bogati le-au folosit timp de secole intregi pentru a crea si a acumula bogatii.

Chiar daca ati fi cunoscut aceste strategii in 1900, cel mai probabil, nu ati fi avut banii sau legaturile necesare pentru a le aplica in mod profitabil. Dar, in prezent, lucrurile stau cu totul altfel, iar informatiile pe care vi le voi oferi va vor ajuta sa obtineti succesul pe care l-ati dorit dintotdeauna.

Veti invata de ce siguranta locului de munca este o iluzie… si de ce conductele veniturilor suplimentare ofera ADEVARATA SIGURANTA.“ Burke Hedges

Oamenii traiesc de la un salariu la altul, muncind din ce in ce mai mult, numai pentru a-si asigura lucrurile necesare supravietuirii. De ce? Pentru ca au cazut in capcana de a-si da timpul pe bani. Acesta este modelul pe care ni l-au aratat parintii nostri si in care am ajuns sa credem orbeste.

Nu ne-au invatat insa ca exista o alternativa: aceea de a munci o data si a fi platiti permanent, construind conducte de venit suplimentar. Pentru ca toti dispunem de resursa numita timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificarii si transformarii acestuia in resurse financiare. Daca la aceasta ecuatie adaugam puterea internetului, reusita afacerii e sigura.

Burke Hedges provine dintr-o familie de imigranti latino-americani, care au decis sa traiasca in Statele Unite dupa instaurarea dictaturii de stanga a lui Fidel Castro.

Dupa absolvirea facultatii de drept, Burke Hedges s-a hotarat sa-si dezvolte propria afacere. In prezent, el conduce o serie de companii care se dezvolta rapid in zona Tampa Bay.

Este autorul a numeroase carti, dintre care la Curtea Veche Publishing au mai aparut: afacerea-de-vis.com (2003) si Marketing la indigo (2007).

Burke Hedges s-a dedicat exclusiv raspandirii mesajului liberei initiative si al dezvoltarii personale prin aparitii pe scena, prin carti si casete.


Specificatii Conducta de milioane. Ed a Va, revizuita - Burke Hedges

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Burke hedges
Gen/Tip
Dezvoltare personala
Numar pagini
138
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu