189,00 lei
Ultimele 9 produse
189 puncte

Costum pentru Copii, Spider-man devine Capitanul America, Set cu masca, Super-Erou, Lycra, 3-4 ani, 110, Albastru/ Rosu/ Alb

Brand: OEM

Cod produs: 03-04-14-17-01165

189,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: EVRIKA INTERNATIONAL SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Beneficii Costum pentru Copii, Spider-man devine Capitanul America, Set cu masca, Super-Erou, Lycra, 3-4 ani, 110, Albastru/ Rosu/ Alb
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 189 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Costum pentru Copii, Spider-man devine Capitanul America, Set cu masca, Super-Erou, Lycra, 3-4 ani, 110, Albastru/ Rosu/ Alb

Costum Spider-man devine Capitanul America, Lycra

Va recomandam cu caldura sa consultati tabelul nostru de marimi inainte de a face achizitia. Acest tabel va ajuta sa alegeti dimensiunea potrivita, asigurand astfel o potrivire perfecta pentru micul dvs. domn.

[Costum pentru copii] Transformați-vă copilul intr-un adevărat supererou cu ajutorul costumului Spider-Man care devine Capitanul America! Inspirat din personajele iconice ale universului Marvel, acest costum aduce in prim-plan aventurile indrăgitilor supereroi, Spider-Man și Capitanul America. Fabricat din material de inaltă calitate, Lycra, costumul este extrem de moale și confortabil pentru copii, oferindu-le libertate de mișcare și confort pe toată durata jocului.

[Design unic] Costumul Spider-Man care devine Capitanul America are un design unic și autentic, acoperind intregul corp de la gat pană la varful degetelor, cu o inchidere practică prin fermoar. Fiecare detaliu a fost realizat cu atenție pentru a captura esența personajelor și pentru a starni entuziasm și admirație in inimile copiilor. Setul include o mască separată, adăugand realism costumului și permițandu-le micuților să intre cu adevărat in pielea supereroilor lor preferați.

[Cadoul perfect pentru copii] Acest costum Spider-Man care devine Capitanul America reprezintă cadoul perfect pentru orice ocazie specială - de la petrecerea de ziua de naștere, la jocurile de rol, Halloween, spectacolele de cosplay sau chiar pentru activitățile de joacă zilnice. Cu acest costum, copilul tău va putea trăi aventuri pline de curaj și iși va dezvolta increderea in sine, imbrățișand spiritul curajos și altruist al supereroilor lor preferați. Fii martorul momentelor de bucurie și implinire de pe chipul copilului tău pe măsură ce se transformă in adevărați eroi ai lumii!

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Costum pentru Copii, Spider-man devine Capitanul America, Set cu masca, Super-Erou, Lycra, 3-4 ani, 110, Albastru/ Rosu/ Alb

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Costum
Pentru
Baieti
Material
Lycra 3d®
Marime
110
Culoare
Albastru
Rosu
Alb
Continut pachet
1 x costum
1 x masca
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu