35,00 lei
Ultimele 2 produse
35 puncte

Creierul si inteligenta emotionala. Ed a II-a, Daniel Goleman

Brand: Curtea Veche

Cod produs: 06-15-07-00202

35,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Mie, 29 mai - Joi, 30 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Creierul si inteligenta emotionala. Ed a II-a, Daniel Goleman
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 35 puncte
Doraly Plus

Descriere Creierul si inteligenta emotionala. Ed a II-a, Daniel Goleman

Creierul si inteligenta emotionala. Ed a II-a, Daniel Goleman
 

In ultimii ani, cunostintele despre bazele neurologice ale inteligentei emotionale s_au inmultit considerabil datorita noilor studii din neurostiinte. In aceasta carte, Daniel Goleman reuneste cele mai relevante informatii despre dinamica neuronala care sustine formarea si dezvoltarea abilitatilor ce depind de inteligenta emotionala. Veti descoperi: diferentele dintre inteligenta emotionala si IQ; dinamica neuronala a creativitatii; starea ideala a creierului pentru a atinge performante optime; ce este creierul social; radarul etic al creierului; creierul 2.0 – creierul in era web_ului; metode de gestionare a stresului; tehnicile de perfectionare a inteligentei emotionale; aplicatiile acestor cercetari in coaching, management, resurse umane si educatie.

In 1995, chiar inainte sa apara cartea mea, Inteligenta emotionala, imi amintesc ca ma gandeam ca materialul ar reprezenta o reusita daca intr_o zi s_ar intampla sa aud doi straini vorbind si unul sa foloseasca sintagma „inteligenta emotionala“, iar celalalt chiar sa stie ce inseamna aceasta. Acest lucru ar presupune ca notiunea de inteligenta emotionala, sau IE (termen pe care il prefer popularului coeficient emotional – EQ  ), a devenit o mema, o idee noua, o parte componenta a culturii actuale. Ea a depasit cu mult aceste asteptari. IE s_a dovedit a fi un model influent in domeniul educatiei sub forma invatarii socio_emotionale, este recunoscuta ca fiind un ingredient de baza in leadershipul de exceptie si, in egala masura, un agent necesar unei vieti implinite.

Autor al bestsellerului mondial Inteligenta emotionala, aparut prima data in 1995, Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) este psiholog si cercetator in domeniul psihologiei clinice si al stiintelor comportamentale, domenii in care si-a obtinut doctoratul la Harvard. A primit premiul Career Achievement (Premiul pentru Intreaga Cariera) din partea American Psychological Association (Asociatia Americana de Psihologie). A colaborat cu numeroase publicatii prestigioase, printre care The New York Times, People, Time, Journal of Social and Clinical Psychology, Psychology Today, Publisher’s Weekly, Journal of Transpersonal Psychology, Observer, American Journal of Psychotherapy, Journal of Consulting and Clinical Psychology si Journal of Applied Behavioral Science. Pentru articolele sale a fost nominalizat de doua ori la Premiul Pulitzer.


Specificatii Creierul si inteligenta emotionala. Ed a II-a, Daniel Goleman

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Daniel goleman
Gen/Tip
Dezvoltare personala
Numar pagini
112
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu