130,50 lei
75,01 lei
Economisesti 55,49 lei
Ultimele 5 produse
75 puncte

Cuier pom, 3 nivele de agatare, Negru

Brand: Divendi

Cod produs: 03-83-02-15-00283

130,50 lei
75,01 lei
Economisesti 55,49 lei (-42%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: ASCIM ORGANIZATION SRL
Estimat livrare: Lun, 13 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Beneficii Cuier pom, 3 nivele de agatare, Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 75 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Cuier pom, 3 nivele de agatare, Negru

Cuier tip pom, Welora®, 3 nivele de agatare, 12 carlige, Terminatii din plastic, Greutate suportata 1.5 kg, Dimensiuni 175 x 42 x 42 cm, Negru


Cuierul tip pom de la Welora® este o solutie eleganta si practica pentru organizarea hainelor si accesoriilor tale intr-un mod eficient in orice incapere. Acest cuier este nu doar functional, ci si un element de design care poate adauga un plus de stil oricarui spatiu, indiferent de dimensiunile acestuia.


Design elegant de tip pom
Acest cuier de tip pom ofera un aspect contemporan si atractiv oricarui interior. Forma sa distinctiva adauga o nota de originalitate in orice camera, facandu-l potrivit atat pentru locuinte moderne, cat si pentru spatii mai traditionale, compacte.


Trepte multiple de agatare
Cu trei nivele de agatare si un total de 12 carlige, acest cuier ofera suficient spatiu pentru a organiza o varietate de articole vestimentare, cum ar fi jachete, caciuli, esarfe, sepci sau genti. Poti pastra totul la indemana si bine organizat pentru a le gasi cu usurinta de fiecare data cand ai nevoie.


Terminatii din plastic
Terminatiile carligelor sunt realizate din plastic de inalta calitate, ceea ce protejeaza hainele si accesoriile tale de zgarieturi sau deteriorari. Aceste detalii adauga functionalitate si durabilitate cuierului si totodata previn alunecarea suportului.


Greutate suportata de 1.5 kg
Cu o capacitate de suport de pana la 1.5 kg, acest cuier poate tine cu usurinta o gama larga de articole. Astfel, poti fi sigur ca hainele si accesoriile tale sunt in siguranta si bine sustinute in fiecare sezon.


Dimensiuni generoase cu design compact
Cu dimensiunile de 175 x 42 x 42 cm, cuierul ofera suficient spatiu pentru organizarea hainelor tale, in acelasi timp ramanand compact si usor de integrat in orice incapere.


Culoare eleganta
Finisajul negru elegant se potriveste cu majoritatea schemelelor de culori interioare, adaugand o nota sofisticata si rafinata spatiului tau.
Cuierul tip pom de la Welora® este mai mult decat un simplu element de organizare. Este o piesa de mobilier cu personalitate, care nu doar indeplineste scopul sau practic, ci si completeaza estetica camerei tale. Organizarea hainelor si accesoriilor tale nu a fost niciodata atat de eleganta si usoara.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Cuier pom, 3 nivele de agatare, Negru

CARACTERISTICI GENERALE
Tip cuier
Haine
Utilizat pentru
Imbracaminte
Culoare
Negru
Material
Otel
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu