178,60 lei
Ultimele 5 produse

Dispozitiv anti-sforait inteligent, tratament cu microcurent EMS, detectare automata a sforaitului si reglarea ritmului respiratiei, somn linistit

Brand: Saharina

Cod produs: 02-03-03-12-00476

178,60 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: ENCHANTING HYGGE DESIGN S.R.L.
Estimat livrare: Vin, 10 mai - Mie, 15 mai
Livrare prin curier: 12,00 lei
Livrare la EasyBox: 13,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 300,00 lei
Beneficii Dispozitiv anti-sforait inteligent, tratament cu microcurent EMS, detectare automata a sforaitului si reglarea ritmului respiratiei, somn linistit
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Dispozitiv anti-sforait inteligent, tratament cu microcurent EMS, detectare automata a sforaitului si reglarea ritmului respiratiei, somn linistit

Somn linistit garantat cu dispozitivul inteligent anti-sforait!

Imbunatateste-ti calitatea somnului si scapa de neplacutul sforait cu dispozitivul inteligent anti-aforait. Acest dispozitiv inovator nu numai ca detecteaza automat sforaitul, dar ajusteaza si ritmul respiratiei pentru a-ti oferi un somn linistit si odihnitor. Investeste intr-un somn de calitate si simte-te revigorat in fiecare dimineata!

  1. Tratament cu microcurent EMS pentru reducerea sforaitului:

    Dispozitivul utilizeaza tehnologia avansata Microcurent EMS pentru a trata eficient sforaitul. Aceasta tehnologie non-invaziva stimuleaza muschii gatului, reducand astfel sforaitul si imbunatatind calitatea somnului.

  2. Detectare automata a sforaitului:

    Cu capacitatea sa de detectare automata a sforaitului, dispozitivul reactioneaza instantaneu la orice semn de sforait, declansand ajustarile necesare pentru a mentine un mediu de somn linistit si fara tulburari.

  3. Ajustare a ritmului respiratiei:

    Dispozitivul regleaza ritmul respiratiei in timp real, sincronizandu-se cu modul tau natural de respiratie. Aceasta caracteristica asigura ca nu doar sforaitul este redus, dar si respiratia ta se desfasoara intr-un mod armonios pe tot parcursul noptii.

  4. Compact si usor de utilizat:

    Cu un design compact, dispozitivul este usor de utilizat si potrivit pentru orice stil de somn. Poti lua cu tine aceasta solutie portabila oriunde mergi, asigurandu-ti o noapte de odihna fara sforait, indiferent de locatie.

  5. Reincarcabil si durabil:

    Dispozitivul dispune de o baterie reincarcabila, eliminand necesitatea inlocuirii frecvente a bateriilor. Durabil si eficient, este un partener de incredere pentru somnul tau linistit pe termen lung.

Imbunatateste-ti somnul si elimina sforaitul cu dispozitivul inteligent anti-sforait. Descopera o modalitate eficienta si non-invaziva de a obtine odihna de care ai nevoie pentru a-ti incepe fiecare zi odihnit si revitalizat.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Dispozitiv anti-sforait inteligent, tratament cu microcurent EMS, detectare automata a sforaitului si reglarea ritmului respiratiei, somn linistit

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Cap
Tip
Dispozitiv oprire sforait
Beneficii
Facilitieaza somnul
Culoare
Negru
Continut pachet
Dispozitiv antisforait
Compatiment de incarcare
Cablu de alimentare usb
5 benzi adezive
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu