900,00 lei
499,00 lei
Economisesti 401,00 lei
Ultimul produs
499 puncte

Dispozitiv pentru masaj genunchi cu vibratii si incalzire pentru articulatii si muschi, 3 trepte de temperatura si 3 nivele de intensitate, pentru relaxare, calmare dureri articulatii si musculare, 3000 mAh, Alb

Brand: QUALBRAND

Cod produs: 02-03-03-12-00243

900,00 lei
499,00 lei
Economisesti 401,00 lei (-44%)
Vandut si livrat de: Qualbrand Total
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Mar, 30 apr.
Livrare prin curier: 17,00 lei
Livrare la EasyBox: 15,00 lei
Beneficii Dispozitiv pentru masaj genunchi cu vibratii si incalzire pentru articulatii si muschi, 3 trepte de temperatura si 3 nivele de intensitate, pentru relaxare, calmare dureri articulatii si musculare, 3000 mAh, Alb
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 499 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Dispozitiv pentru masaj genunchi cu vibratii si incalzire pentru articulatii si muschi, 3 trepte de temperatura si 3 nivele de intensitate, pentru relaxare, calmare dureri articulatii si musculare, 3000 mAh, Alb

Aparatul de masaj pentru genunchi cu 3 trepte de intensitate si 3 trepte de caldura este un dispozitiv ergonomic si eficient pentru tratarea durerilor articulare si a crampelor musculare la nivelul genunchilor.

Acesta este proiectat pentru a oferi un tratament medical optim, fiind recomandat atat pentru persoanele care sufera de afectiuni cronice ale genunchilor, cat si pentru cei care experimenteaza dureri temporare sau crampe musculare in aceasta zona.

Dispozitivul este prevazut cu trei trepte de intensitate a masajului, astfel incat utilizatorul poate ajusta nivelul de presiune aplicat la genunchi in functie de preferinte si nevoi. In plus, aparatul beneficiaza de trei trepte de caldura, care ajuta la relaxarea musculaturii si reducerea inflamatiei, in timp ce sporesc circulatia sangelui la nivelul genunchilor.

Aparatul este fabricat din materiale de inalta calitate, astfel incat este durabil si rezistent in timp. Forma ergonomica si dimensiunile reduse il fac usor de folosit si depozitat. Pentru a fi utilizat, aparatul se pozitioneaza pe genunchi, iar curelele de fixare asigura o prindere ferma si confortabila.

In plus, dispozitivul de masaj pentru genunchi este usor de utilizat si beneficiaza de un design intuitiv, care permite accesul rapid la toate functiile si setarile dispozitivului. Aparatul poate fi utilizat acasa sau la birou, in timpul activitatilor zilnice, pentru a calma durerea si a imbunatati mobilitatea genunchilor.

Cu ajutorul acestui dispozitiv ergonomic si usor de utilizat, utilizatorii pot obtine o ameliorare rapida si eficienta a durerii si a inflamatiei.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Dispozitiv pentru masaj genunchi cu vibratii si incalzire pentru articulatii si muschi, 3 trepte de temperatura si 3 nivele de intensitate, pentru relaxare, calmare dureri articulatii si musculare, 3000 mAh, Alb

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Genunchi
Culoare
Alb
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu