157,48 lei
Ultimul produs
157 puncte

Dozator lichide, dispencer din plastic cu infuzator, roșu, pentru sucuri naturale, limonadă, ceai și alte băuturi, 6L

Brand: AZHOME

Cod produs: 03-25-06-06-00127

157,48 lei
Vandut si livrat de: GOGIVA
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Mie, 8 mai
Livrare prin curier: 22,20 lei
Beneficii Dozator lichide, dispencer din plastic cu infuzator, roșu, pentru sucuri naturale, limonadă, ceai și alte băuturi, 6L
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 157 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Dozator lichide, dispencer din plastic cu infuzator, roșu, pentru sucuri naturale, limonadă, ceai și alte băuturi, 6L

Descoperă soluția ideală pentru servirea sucurilor naturale, a limonadei răcoritoare sau a altor băuturi preferate, cu dozatorul de lichide din plastic cu infuzator de 6 litri! Cu acest dispozitiv practic și versatil, îți poți surprinde oaspeții sau familia cu băuturi delicioase și proaspete în orice moment.

Dozatorul de lichide este conceput pentru a fi ușor de utilizat și curățat, fiind realizat din plastic durabil și sigur pentru utilizare alimentară. Cu capacitatea sa generoasă de 6 litri, acest dispencer este perfect pentru evenimente festive, petreceri sau pur și simplu pentru utilizarea zilnică în bucătărie.

Infuzatorul inclus îți oferă posibilitatea de a adăuga fructe proaspete sau alte ingrediente aromate în băuturile tale, transformându-le în adevărate delicii răcoritoare. Poți prepara cu ușurință ceaiuri infuzate, apă detoxifiantă sau orice altă băutură aromată dorești.

Cu dozatorul nostru de lichide te bucuri de o soluție practică și elegantă pentru servirea băuturilor tale preferate. Alege calitatea și confortul pentru momentele tale speciale și achiziționează acum acest produs versatil pentru evenimentele tale!

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Dozator lichide, dispencer din plastic cu infuzator, roșu, pentru sucuri naturale, limonadă, ceai și alte băuturi, 6L

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Dozator
Utilizat pentru
Lichide
Culoare
Roșu
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu