469,00 lei
379,00 lei
Economisesti 90,00 lei
Ultimele 2 produse

Epilator IPL , epilare definitiva, 2 trepte pulsare, 48W, gama Premium, 999.999 pulsatii, automat/manual, pentru barbati si femei, cu laser, pentru corp, brate, picioare, axila, facial si inghinal, negru

Brand: OEM

Cod produs: 02-03-03-09-00090

469,00 lei
379,00 lei
Economisesti 90,00 lei (-19%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: LASTBULLET L&D S.R.L.
Estimat livrare: Mie, 1 mai - Vin, 3 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500,00 lei
Beneficii Epilator IPL , epilare definitiva, 2 trepte pulsare, 48W, gama Premium, 999.999 pulsatii, automat/manual, pentru barbati si femei, cu laser, pentru corp, brate, picioare, axila, facial si inghinal, negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Epilator IPL , epilare definitiva, 2 trepte pulsare, 48W, gama Premium, 999.999 pulsatii, automat/manual, pentru barbati si femei, cu laser, pentru corp, brate, picioare, axila, facial si inghinal, negru

Epilator definitiv

Descopera un nou nivel de ingrijire personala cu epilatorul de par permanent cu tehnologie IPL si 99999 de pulsatii! Cu aceasta tehnologie, poti obtine o indepartare a parului precisa si durabila, fara durere sau disconfort. Cele 99999 de pulsatii asigura o acoperire completa a zonei tratate, pentru un rezultat optim la fiecare utilizare. Acest epilator de inalta calitate este perfect pentru acasa dar si usor de luat in vacanta. Este perfect pentru toate tipurile de piele. Achizitioneaza acum si bucura-te de o piele fina si catifelata, cu o reducere semnificativa a cresterii parului pe termen lung! Scapa de mersul la salon si nu mai arunca banii pe geam.

Epilare rapida si eficienta pentru intreg corpul

Epilator definitiv

Beneficiul suprem al acestui epilator consta in posibilitatea de a te epila pe intregul corp, intr-un timp scurt si fara durere, chiar in confortul casei tale. Nu mai trebuie sa apelezi la costisitoarele tratamente in saloane de infrumusetare sau sa suferi disconfortul provocat de alte metode traditionale de epilare. Cu acest epilator, poti trata rapid si eficient zone precum picioarele, bratele, zona bikini sau fata.

Mod de utilizare

Cu doar 6 pasi usori, te vei bucura de o epilare rapida si confortabila

  1. Curata zona: Incepe prin a curata si usca zona pe care doresti sa o epilezi. Asigura-te ca pielea este curata si fara produse cosmetice sau uleiuri.

  2. Alimenteaza epilatorul: Gaseste cel mai apropiat punct unde poti alimenta epilatorul la curent

  3. Protectia este foarte importanta: Deoarece setul contine ocehlari de protectie iti recomanda sa ii folosesti pentru protectia ochilor.

  4. Alege viteza dorita: Pentru a obtine cea mai placuta experienta alege viteza cu care consideri ca pielea ta se simte cea mai comfortabila.

  5. Trateaza zona dorita: Apasa butonul de emisie a impulsurilor si gliseaza epilatorul in mod lent pe suprafata pielii. Asigura-te ca acoperi toata zona dorita pentru a obtine rezultate uniforme.

  6. Hidrateaza pielea: Dupa ce ai terminat epilarea, aplica o lotiune hidratanta pentru a calma si hidrata pielea. Aceasta va ajuta la mentinerea unui aspect catifelat si sanatos.

Epilator cu 999999 pulsatii

Epilator IPL cu 999999 pulsatii

Suficient pentru utilizarea pe tot parcursul vietii. Nu este nevoie sa achizitionati cartuse de schimb. Bucura-te de o experienta unica fara griji.

Mod de functionare

Epilator definitiv

Rezultate vizibile imediat

Epilare rapida si eficienta

Doresti sa obtii rezultate imediate si vizibile in ceea ce priveste epilarea parului nedorit? Epilatorul utilizeaza tehnologia IPL (Lumina Intens Pulsata), care emite impulsuri luminoase ce ajung pana la radacina firului de par, inhiband cresterea ulterioara. Iar beneficiul major este ca vei observa rezultate imediate inca de la prima utilizare! Firele de par sunt reduse in mod semnificativ, iar pielea ta va fi vizibil mai neteda si mai catifelata.

Practiti de folosire nerecomandate

Epilare definitiva

Specificatii Epilator definitiv cu IPL

Specificatii epilator definitiv

 

De ce sa folosesti un epilator definitiv?

Epilator definitiv negru

  1. Economie de timp: Utilizarea unui epilator de par definitiv la domiciliu iti permite sa economisesti timp pretios. Nu mai trebuie sa programezi si sa te deplasezi la salon, sa astepti programarea sau sa astepti in rand pentru servicii de epilare.
  2. Economie financiara: De-a lungul timpului, costurile de a merge la salon pentru epilare se pot aduna considerabil. Cu un epilator de par definitiv, faci o investitie unica si ai acces la epilare eficienta pe termen lung, fara costuri suplimentare.
  3. Confidentialitate si confort: Utilizand un epilator de par definitiv la domiciliu, poti avea intimitatea si confortul propriului tau spatiu. Nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la expunerea in fata altor persoane sau sa simti disconfort in timpul epilarii intr-un mediu public.
  4. Flexibilitate si disponibilitate: Un epilator de par definitiv este disponibil oricand ai nevoie de el. Nu mai trebuie sa te bazezi pe programari sau pe disponibilitatea salonului.
  5. Rezultate de durata: Epilatoarele de par definitiv ofera rezultate pe termen lung. Prin utilizarea tehnologiei IPL sau altor metode avansate, epilatoarele pot reduce in mod eficient cresterea ulterioara a firelor de par.

Cat de hotarata esti sa faci o investitie buna?

Alege Epilatorul de par permanent IPL cu 99999 de pulsatii si descopera un mod simplu si eficient de a scapa de parul nedorit. Obtine o piele neteda si catifelata, si bucura-te de rezultate de durata! Comanda-l acum si transforma-ti rutina de ingrijire personala intr-o experienta placuta si reusita!

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Epilator IPL , epilare definitiva, 2 trepte pulsare, 48W, gama Premium, 999.999 pulsatii, automat/manual, pentru barbati si femei, cu laser, pentru corp, brate, picioare, axila, facial si inghinal, negru

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Corp
Fata
Maini
Picioare
Inghinal
Axila
Tip produs
Epilator ipl
Tip utilizare
Uz casnic
Profesional
Utilizare
Piele uscata
Destinat pentru
Epilare
Tip functionare
Lumina intens pulsata
Tip alimentare
La retea
Tip operare
Fara fir
Trepte viteza
5
Numar puncte de prindere
1
Functii
2 moduri de pulsare
5 trepte de intensitate
Continut pachet
1 x ochelari de protectie operator
1 x cutie depozitare produs
1 manual de utilizare
1 x lama de ras
1 x cablu alimentare
1 epilator ipl
Culoare
Negru
CARACTERISTICI TEHNICE
Timp de incarcare (h)
2.5 h
Autonomie acumulator
1 h
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu