29,99 lei
Ultimele 3 produse
30 puncte

Folie sticla telefon compatibila Xiaomi 13, Securizata, 9H, Case Friendly, 0.3 mm Profesionala, Transparenta

Brand: HTPMAG

Cod produs: 02-01-04-10-07136

29,99 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 25% reducere
Vandut si livrat de: TRANSILVANIA SMART PHONE SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 16,90 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 150,00 lei
Beneficii Folie sticla telefon compatibila Xiaomi 13, Securizata, 9H, Case Friendly, 0.3 mm Profesionala, Transparenta
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 30 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Folie sticla telefon compatibila Xiaomi 13, Securizata, 9H, Case Friendly, 0.3 mm Profesionala, Transparenta

Folie sticla telefon Xiaomi 13



195503


Protectia pe care te poti baza! Acum nu mai trebuie sa-ti faci griji ca o sa scapi telefonul din mana. Folia de sticla pentru telefon este solutia perfecta pentru a-ti proteja ecranul impotriva zgarieturilor si spargerii accidentale.Cu duritatea sa exceptionala de 9H, aceasta folie de sticla ofera o rezistenta extraordinara la impacturi si lovituri, mentinand ecranul tau intact si fara urme.Nu rata aceasta oportunitate unica de a-ti inlocui vechea folie cu acest produs original, special conceput pentru ecranul smartphone-ului tau. Cu ajutorul sau, vei beneficia de un strat suplimentar de protectie care iti va asigura linistea chiar si in cele mai neprevazute situatii.Calitatea superioara a acestui produs se remarca prin transparenta cristalina, astfel incat nu vei observa niciun fel de distorsiuni sau pierderi ale culorilor pe ecranul dispozitivului tau. Folosirea telefonului va fi la fel de placuta ca intotdeauna!Investeste acum intr-o protectie sigura si durabila pentru telefonul tau! Comanda acum


195507


Cu un design atent realizat pentru a se potrivi perfect dimensiunilor telefonului tău, această folie este dreaptă și asigură acoperirea integral a suprafeței ecranului principal. Totuși, trebuie menționat că nu acopera marginile curbate ale acestuia. Pentru că ne gândim la toate aspectele, îți oferim o folie premium case friendly. Ce înseamnă acest lucru? Protecția pentru ecran nu va incomoda montarea unei huse. Comand-o acum și bucură-te de o experiență completă! Economisește bani cu ajutorul foliei de sticlă 9H! Schimbarea ecranului este mult mai costisitoare decât înlocuirea foliei. Nu mai pierde timpul! 


195509


Bucura-te de culori! Urmaresti seriale pe telefon sau esti pasionat de smartphone gaming? Atunci sigur te vei bucura de acest beneficiu! Folie sticla telefon iti ofera protectia necesara fara a afecta cromatica dispozitivului tau. Cu un design slim, aceasta folie revolutionara este o solutie perfecta pentru tine. Uita de vechile folii voluminoase si adopta stilul modern al noii generatii. Cu o grosime incredibil de subtire, doar 0.3mm, sticla pentru telefon iti asigura un aspect elegant si discret. Protejeaza-ti acum ecranul smartphone-ului impotriva zgarieturilor si lovirilor accidentale cu ajutorul acestei folii profesionale. Datorita durabilitatii sale superioare, nu va trebui sa-ti faci griji in legatura cu posibilele deteriorari ale display-ului tau pretios.


195513


Fara urme! Pastreaza ecranul telefonului tau ca nou pentru mult timp cu aceasta folie de sticla. Protejeaza display-ul impotriva zgarieturilor, murdariei si prafului intr-un mod profesional. Acum este mai simplu ca niciodata sa ai grija de smartphone-ul tau cu ajutorul accesoriilor potrivite! Si daca vrei sa stii cum sa cureti folia atunci cand se murdareste, nici macar nu trebuie sa te ingrijorezi! Cu o simpla laveta, vei putea curata rapid si usor folia de pe ecranul telefonului tau. Mai mult decat atat, aceasta este oleofoba, ceea ce inseamna ca rezista la picaturi. Cu Folie sticla telefon vei avea mereu un display stralucitor si impecabil. Renunta la griji in privinta deteriorarii ecranului si investeste acum intr-o protectie durabila pentru smartphone-ul tau. Alege calitatea si functionalitatea oferita de aceasta folie special conceputa pentru nevoile tale!


195515


Persoana ta nu este una îndemânatică? Nu-ți face griji! Folia pentru ecran din pachetul nostru este ușor de aplicat pe smartphone-ul tău. În plus, vei găsi toate instrumentele necesare montării acesteia în cutie.Ești mereu în căutarea celei mai bune oferte? Atunci, această folie este accesoriul perfect pe care l-ai așteptat de mult timp! Sticla pentru telefonul tău este extrem de rezistentă și beneficiază de un excelent raport calitate-preț. Poți să renunți la orice teama legată de zgârieturi sau urme nedorite pe ecranul telefonului tău cu ajutorul acestei foi protectoare. Indiferent dacă ai un ritm agitat sau pur și simplu vrei să fii precaut cu dispozitivul tău iubit, folia noastră va asigura o protecție sigură și eficientã.


Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Folie sticla telefon compatibila Xiaomi 13, Securizata, 9H, Case Friendly, 0.3 mm Profesionala, Transparenta

CARACTERISTICI GENERALE
Tip
Transparenta
Tip aplicare
Fata
Brand compatibil
Xiaomi
Model compatibil
Xiaomi 13
Material
Sticla securizata
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu