37,44 lei
Ultimele 2 produse
37 puncte

Iepurasul de catifea - Margery Williams

Brand: Editura Portocala Albastra

Cod produs: 06-03-01-05-00651

37,44 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: OMEGA EVENTS MEDIA SRL
Estimat livrare: Mie, 1 mai - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 350,00 lei
Beneficii Iepurasul de catifea - Margery Williams
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 37 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Iepurasul de catifea - Margery Williams

Ce se intampla cu jucariile pe care le-am iubit cand eram copii? Unde se duc, de ce dispar in tacere cand nu mai avem nevoie de ele, lasandu-ne doar amintirile fericite ale copilariei, bine ascunse in memorie, incat abia la maturitate le descoperim si le intelegem?

Povestea „Iepurasul de catifea” ne spune ca jucariile pot sa prinda viata si sa devina adevarate. E doar o poveste, desigur, dar de ce sa nu indraznim sa credem in ea? Copiii o fac fara ezitare si, daca sufletele noastre de adulti au nevoie de putin curaj, putem sa ne tinem baietelul sau fetita de mana in timp ce le citim aceasta carte.

„Oare ce inseamna sa fii adevarat? intreba Iepurasul intr-o dimineata, pe cand stateau amandoi ascunsi intr-un colt mai linistit, stiind ca, in scurt timp, dadaca va veni sa faca ordine in camera. Inseamna sa ai in tine ceva care face zgomot si un arc cu cheita? Nu lucrurile din care esti alcatuit te fac sa fii adevarat, raspunse Calutul de piele. Pur si simplu, ti se intampla la un moment dat. Cand un copil te iubeste mult, mult timp, si nu numai pentru ca va jucati impreuna, ci pentru ca te iubeste cu adevarat, atunci devii si tu adevarat. Si doare? intreba Iepurasul. Uneori, raspunse cu blandete Calutul de piele, care era intotdeauna sincer. Dar, cand devii adevarat, nu te superi daca te doare putin.”

Ideea ca jucariile au o viata a lor si ca depind de dragostea pe care le-o poarta copiii a fost o parte din modul in care Margery Williams vedea lumea: „Scriind despre jucarii, mi-am amintit de copilaria mea, si neuitatul meu iepuras Tubby sau calutul de piele cu care ma jucam parca au capatat din nou viata.”
Succesul pe care l-a avut „Iepurasul de catifea”, chiar de la prima publicare, in 1922, vine din faptul ca povestea ajunge deopotriva la inima parintilor si a copiilor. Fiecare copil are o jucarie pe care o iubeste din tot sufletul si fiecare parinte vede in atasamentul copilului sau fata de un iepuras sau ursulet, care devin adevarati membri ai familiei, o parte din propria copilarie.

ISBN: 9786069532881
Numar pagini: 36 pag.
Coperta: cartonata
Ilustrator: Agnes Keszeg
Varsta recomandata: 3-9 ani
Dimensiuni: 27 × 21 cm

 
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Iepurasul de catifea - Margery Williams

CARACTERISTICI GENERALE
Limba
Romana
Abilitati dezvoltate
Imaginatia
Grup de varsta
3-6 ani
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu