Iti mai recomandam si

Incarcator Wireless Auto, FOXMAG24, 15W Fast Charge, Qi, magnetic, Universal, Grila ventilatie, clema de siguranta, Rotatie 360 °, negru

Brand: FOXMAG24

Cod produs: 02-01-04-06-01011

Email
Beneficii Incarcator Wireless Auto, FOXMAG24, 15W Fast Charge, Qi, magnetic, Universal, Grila ventilatie, clema de siguranta, Rotatie 360 °, negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Incarcator Wireless Auto, FOXMAG24, 15W Fast Charge, Qi, magnetic, Universal, Grila ventilatie, clema de siguranta, Rotatie 360 °, negru

 

Incarcator auto wireless FOXMAG24, pentru iPhone 12,13, incarcare rapida Qi 15W, magnetic, incarcare Shell, rotatie 360 °, clema de siguranta, Negru

Incarcatorul magnetic de telefon pentru masina fara fir este compatibil doar telefoanele mobile Apple iPhone 13, iPhone12 Pro, iPhone12 Pro Max, Iphone 12 mini. Poate fi incarcat fara a scoate carcasa telefonului. Acest incarcator accepta incarcarea prin carcasa telefonului cu magneti incorporati. Incarcatorul accepta si alte telefoane mobile cu functie de incarcare fara fir QI. Inainte de incarcare, indepartati obiectele metalice, manerele sau cardurile de credit.

Incarcare magnetica rapida de 15 W

Incarcatorul pentru Apple ofera o incarcare wireless fara fir a senzorului de 15 W pentru Apple iPhone 12 Serie. Chiar daca aveti o plimbare lunga, puteti utiliza, de asemenea, navigatia GPS fara a descarca bateria.

Atasament magnetic si aliniere automata

Incarcatorul wireless cu montare auto combina tehnologia de incarcare fara fir cu magneti puternici, care se pot atasa in siguranta la telefon. Inelul magnetic incorporat mentine montarea automata aliniata exact cu telefonul pentru o incarcare mai rapida si mai usoara.

Rotatie la 360 ° - Acesta permite rasucirea usoara la 360 ° a Apple iphone 12. va puteti roti iPhone-ul si incarcatorul in functie de dorintele dvs. pentru a oferi cel mai bun unghi de vizualizare. Asigurati-va ca conducerea este sigura si confortabila.

Operare cu o singura mana - 1 atingere si incarcare. Suportul telefonului auto iphone 12 cu magneti puternici incorporati, fara cleme, asezati telefonul aproape de suprafata suportului de incarcare, acesta il va atrage perfect impreuna si va realiza automat incarcarea wireless rapida.

Nota - Cu toate acestea, functia de atractie magnetica este eficienta numai pentru seria iphone 12, iar alte telefoane mobile care accepta incarcarea fara fir trebuie sa poarte o carcasa de telefon mobil cu atractie magnetica pentru a obtine efectul de atractie magnetica.

Detalii produs:

  • Culoare: negru
  • Intrare: DC 5V / 2A. 9V / 1.67A 12V / 1.5A
  • Iesire: 15W (Max)
  • Eficienta de incarcare: ≥80%
  • Dimensiunea produsului: 11,7 x 7,9 x 5,4 cm
  • Greutate: 130 de grame
  • Suportul incarcatorului auto fara fir, compatibil cu Mag, care include:
  • iPhone 13
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro Max
  • Samsung, Huawei, VIVO, OPPO si alte telefoane mobile care indeplinesc standardul QI si accepta modul de incarcare fara fir.

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Incarcator Wireless Auto, FOXMAG24, 15W Fast Charge, Qi, magnetic, Universal, Grila ventilatie, clema de siguranta, Rotatie 360 °, negru

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Incarcator auto
Brand compatibil
Apple
Culoare
Negru
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu