119,00 lei
69,98 lei
Economisesti 49,02 lei
Ultimele 5 produse
70 puncte

Incarcator Wireless Fast Charge Ultra Slim cu Lumina LED si Finisaje Premium Compatibil Android IOS, Original Deals

Brand: ORIGINAL DEALS

Cod produs: 02-01-04-06-00303

119,00 lei
69,98 lei
Economisesti 49,02 lei (-41%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: ORIGINAL DEALS RO SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Lun, 13 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Beneficii Incarcator Wireless Fast Charge Ultra Slim cu Lumina LED si Finisaje Premium Compatibil Android IOS, Original Deals
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 70 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Incarcator Wireless Fast Charge Ultra Slim cu Lumina LED si Finisaje Premium Compatibil Android IOS, Original Deals

Incarcator Wireless Fast Charge Ultra Slim cu Lumina LED si Finisaje Premium cu Compatibilitate Universala Android IOS

 


 

incarcator wireless

 

Ce reprezinta licenta Qi si de ce este atat de importanta?


Licenta Qi reprezinta un standard dezvoltat de Wireless Power Consortium (WPC), una dintre cele mai mari asociatii non-profit din industrie, ce include companii precum: Olympus, Philips, Duracell, Samsung, standard ce “valideaza” garantia unei incarcari optime si nedistructive. Astfel, pentru o incarcare optima si prevenirea defectarii telefoanelor, existenta licentei Qi este imperios necesara.

 

Cum functioneaza incarcarea wireless?


Tehnologia care sta la baza incarcarii wireless se numeste incarcare inductiva si presupune un transfer de energie intre doua obiecte cu ajutorul unui camp electromagnetic, ce actioneaza ca o punte de legatura intre telefon si incarcator, eliminand astfel clasicul cablu.
 

incarcator wireless fast charge smartphone

 


Incarcatorul wireless A+


Utilizat atat la birou, pentru a tine telefonul incarcat pe tot parcursul zilei, cat si acasa, incarcatorul wireless A+ are un design elegant, discret conturat de lumina ledurilor din dotare menite sa atentioneze in momentul cand telefonul se incarca si totodata sa creeze o ambianta placuta.

Acesta este compatibil cu ultimele modele de telefoane precum: iPhone 8, iPhone 8Plus, iPhone X, Samsung S8/S8 Plus sau Samsung S9/S9 Plus.

Cerficicare FCC, RoHS and CE - incarcatorul are protectii over-voltage, under-voltage, short-circuit. De asemenea, se opreste automat cand telefonul s-a incarcacat 100%, pentru a proteja bateria acestuia.

 

 

Touch-and-Charge


Ar putea fi mai usor? Conectati placa de incarcare la un incarcator USB (nu este inclus), puneti telefonul pe suprafata incarcatorului si acesta va incepe sa se aprinda instantaneu. Nu este nevoie sa va deranjezi nici sa va indepartati carcasa telefonului; doar atinge si incarca!

 

 

Rapid si sigur


Genereaza inteligent puterea de incarcare corecta pentru telefonul dumneavoastra (7,5W pentru iPhone si 10W pentru Samsung Galaxy). In afara de incarcare rapida, o face si in siguranta. Proiectarea sa integrata inteligenta de siguranta cu FOD (detectia obiectelor straine) previne interferentele si deteriorarea obiectelor metalice. In acest fel, suportul nu poate deteriora cipul cardului dumneavoastra bancar (atunci cand este depozitat in carcasa telefonului), iar tastele dumneavoastra nu pot deteriora placa.

 

 

Nota: Inainte de achizitionarea produsului, va rugam sa verificati compatibilitatea smartphone-ului cu incarcarea wireless de tip Qi.

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Incarcator Wireless Fast Charge Ultra Slim cu Lumina LED si Finisaje Premium Compatibil Android IOS, Original Deals

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Incarcator wireless
Brand compatibil
Universal
Model compatibil
Universal
Functii
Fast charge
Continut pachet
1 x incarcator wireless (standard qi)
Material
Abs + pvc + silicon
Culoare
Alb auriu
Capacitate
1.5 ah
Interfata intrare
1 x usb
Interfata iesire
Usb
Lungime cablu
0.3 m
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu