Iti mai recomandam si

Kit lumini LED pentru bicicleta, pentru Fata si Spate, Reincarcabile USB, Negru - 100 x 100 x 50 mm

Brand: Divendi

Cod produs: 02-01-04-18-00133

Email
Beneficii Kit lumini LED pentru bicicleta, pentru Fata si Spate, Reincarcabile USB, Negru - 100 x 100 x 50 mm
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Kit lumini LED pentru bicicleta, pentru Fata si Spate, Reincarcabile USB, Negru - 100 x 100 x 50 mm

Kit lumini LED pentru bicicleta, Welora®, Durata de viata de peste 100.000 ore, 2 LED-uri frontale, 6 LED-uri pe spate, 4 module de iluminat, Waterproof si Shockproof, Vizibilitate peste 1000 m, Incarcare USB, Negru

Cand vine vorba de siguranta in timpul plimbarilor cu bicicleta in conditii de lumina scazuta sau intuneric, kitul de lumini LED pentru bicicleta Welora® este un partener de nadejde. Cu o durata de viata impresionanta, numeroase caracteristici tehnice avansate si accesorii utile, acest kit va ajuta sa va faceti vazut si sa va mentineti in siguranta pe sosea.

Durata de viata de peste 100.000 de Ore
LED-urile din acest kit au o durata de viata de peste 100.000 de ore, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la inlocuirea frecventa a sistemului de iluminat. Aceasta durabilitate face din acest kit o investitie pe termen lung, fiind ideal pentru cei acre obisnuiesc sa se aventurieze sau sa calatoreasca cu bicicleta frecvent, in conditii neprielnice.

Lanterna frontala cu 2 LED-uri
Lanterna frontala este echipata cu 2 LED-uri puternice care va asigura o vizibilitate excelenta in fata dumneavoastra.

Lanterna de pe spate cu 6 LED-uri
Lanterna de pe spate este dotata cu 6 LED-uri, asigurand o vizibilitate puternica pentru ceilalti participanti la traficul rutier. Aceasta este importanta pentru siguranta dvs. si pentru a va face bine vazut in trafic.

4 module de iluminat:
Kitul ofera 4 module de iluminat diferite, de intensitate redusa si puternica, precum si o lumina de atentionare, astfel incat sa puteti alege nivelul de lumina corespunzator conditiilor de mediu si preferintelor dvs. Acest lucru va ajuta sa economisiti energie si sa va bucurati de o vizibilitate sporita care sa nu va oboseasca privirea.

Waterproof si Shockproof
Atat lanterna frontala, cat si lanterna de pe spate sunt rezistente la apa si socuri. Aceasta rezistenta face ca kitul sa fie potrivit pentru utilizare in orice conditii meteo sau chiar si pe un teren accidentat.

Vizibilitate peste 1000 de metri
Cu aceste lumini puternice, sunteti vizibil si puteti observa detaliile care conteaza de la o distanta de peste 1000 de metri, ceea ce inseamna ca ceilalti participanti la trafic va pot detecta cu usurinta, contribuind la siguranta dvs. dar si viceversa.

Incarcare USB
Kitul se incarca usor prin intermediul cablurilor USB incluse, ceea ce face alimentarea convenabila si accesibila. Totodata este prevazut si cu functie de incarcator asa ca, la nevoie, puteti creste autonomia smartphone-ului care va insoteste.

Negru
Culorile predominante ale kitului sunt neutre, ceea ce il face potrivit pentru orice bicicleta. Designul simplu si modern se integreaza armonios cu orice stil, fiind adecvat pentru a echipa o bicicleta de femei, dar si pe cele de barbati.

Tot ce aveti nevoie pentru un parcurs de neuitat
Pachetul Contine 2 Cabluri USB, lanterna frontala, lanterna pentru spate si montura de silicon. Acest kit complet este gata sa fie instalat pe bicicleta dvs. si va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va asigura siguranta pe drum.

Cu kitul de lumini LED pentru bicicleta Welora®, puteti face fata cu incredere plimbarilor pe bicicleta in conditii de lumina scazuta sau intuneric. Rezistenta la apa si socuri, durata de viata indelungata a LED-urilor si multiplele module de iluminat il fac potrivit pentru orice conditii de mediu. Cu acest kit, puteti fi sigur ca veti fi mereu in siguranta, vizibil, in timpul plimbarilor cu bicicleta.

Specificatii Kit lumini LED pentru bicicleta, pentru Fata si Spate, Reincarcabile USB, Negru - 100 x 100 x 50 mm

Caracteristici generale
Tip produs
Accesoriu bicicleta
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu