49,99 lei
23,80 lei
Economisesti 26,19 lei
Ultimele 5 produse
24 puncte

Kit sisteme de siguranta pentru mobila 10 bucati, Negru - 200 x 50 x 34

Brand: Divendi

Cod produs: 03-83-02-077-22-01138

49,99 lei
23,80 lei
Economisesti 26,19 lei (-52%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 9% reducere
Vandut si livrat de: ASCIM ORGANIZATION SRL
Estimat livrare: Lun, 13 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Beneficii Kit sisteme de siguranta pentru mobila 10 bucati, Negru - 200 x 50 x 34
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 24 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Kit sisteme de siguranta pentru mobila 10 bucati, Negru - 200 x 50 x 34

Kit sisteme de siguranta pentru mobila, Welora®, 10 bucati, Banda dublu adeziva, Clema pentru deschidere, Dimensiuni 20 x 5 x 3.4 cm, Negru

Kitul de 10 sisteme de siguranta pentru mobila Welora® este o solutie esentiala pentru a asigura siguranta mobilierului din casa ta, in special atunci cand ai copii sau doresti sa previi accidentele domestice. Aceasta banda dublu adeziva, cu dimensiuni de 20 x 5 x 3.4 cm si culoarea neagra, este proiectata pentru a fi discreta si se potriveste perfect cu designul mobilierului tau.

Siguranta in primul rand
Kit-ul contine 10 sisteme de siguranta, suficiente pentru a proteja mai multe piese de mobilier, precum dulapuri, sertare, comode sau mese. Aceste accesorii sunt un pas esential pentru a mentine un mediu sigur pentru copii sau pentru a preveni contactul lor cu diferiti agenti toxici care le-ar putea pune sanatatea in pericol.

Constructie solida
Sistemele de siguranta Welora® sunt fabricate din materiale durabile si rezistente precum ABS pentru a rezista uzurii zilnice si presiunii care se actioneaza asupra lor cand cel mic doreste sa umble la dulapuri/sertare.

Montaj usor
Bandele dublu adezive incluse fac instalarea extrem de simpla. Nu este nevoie de unelte sau perforari ale mobilierului. Pur si simplu aplici banda pe fata principala a mobilierului si pe laterala acestuia, astfel incat sa tii mobilierul in siguranta. Pentru utilizarea dulapurilor si a sertarelor nu trebuie decat sa desprinzi clema si iti poti desfasura activitatea in voie fara sa fii nevoit sa dezlipesti intregul sistem.

Estetica neutra
Designul negru al acestor sisteme de siguranta le face sa se potriveasca perfect cu majoritatea tipurilor de mobilier si decoratiuni interioare. Ele se integreaza armonios in spatiul tau fara a atrage atentia asupra lor.

Flexibilitate
Aceste sisteme pot fi folosite pe o gama larga de mobilier si sunt reglabile pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni. Astfel, poti avea incredere ca mobilierul tau va ramane in siguranta indiferent de forma sau dimensiunea sa.
Acest kit de 10 sisteme de siguranta pentru mobila Welora® este alegerea perfecta pentru a-ti proteja mobilierul si familia. Este o investitie in siguranta si liniste in propria casa.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Kit sisteme de siguranta pentru mobila 10 bucati, Negru - 200 x 50 x 34

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Accesorii mobila
Culoare
Negru
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu