34,95 lei
Ultimele 3 produse

La Caracas va fi mereu noapte - Karina Sainz Borgo, editia 2022

Brand: Polirom

Cod produs: 06-15-16-04706

34,95 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Mar, 21 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii La Caracas va fi mereu noapte - Karina Sainz Borgo, editia 2022
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere La Caracas va fi mereu noapte - Karina Sainz Borgo, editia 2022

In Caracas, Venezuela, Adelaida Falcon isi inmormanteaza mama – singura familie pe care a avut-o vreodata – si se teme ca, la lasarea noptii, hotii vor jefui mormantul. Nici macar mortii nu-si pot afla linistea aici. Adelaida a copilarit intr-o Venezuela prospera, care primea imigranti in cautarea unei vieti mai bune, locuind impreuna cu mama ei intr-un apartament modest. Dar acum? In fiecare zi se asaza la coada la paine, care se termina invariabil inainte sa ajunga la casa. In fiecare noapte isi astupa ferestrele cu banda adeziva ca sa nu intre gazele lacrimogene imprastiate de fortele de ordine asupra protestatarilor. Cand niste femei care se dau drept revolutionare ii ocupa apartamentul, Adelaida se vede nevoita sa ia o serie de decizii ingrozitoare pentru a putea supravietui intr-o tara ce aluneca in anarhie, unde cetatenii par tot mai invrajbiti unii impotriva altora. Dar cat de departe este dispusa sa mearga? Romanul Karinei Sainz Borgo este o oda adusa poporului venezuelean si un memento terifiant al felului in care lumea asa cum o stim se poate dezintegra intr-o clipa sub ochii nostri.„O poveste tulburatoare, scrisa cu mare forta, pe cat de disperata, pe atat de actuala.” (Kirkus Reviews)„Proza admirabila a Karinei Sainz Borgo dezminte realitatea brutala a prabusirii societatii civile pe care o dezvaluie in aceasta puternica perspectiva literara asupra Venezuelei sfasiate de conflicte.” (Booklist)„O poveste universala… Cu o voce care pastreaza un echilibru perfect intre raceala si melancolie, ca a unei jurnaliste care cauta si descopera realitatea in fictiune, Karina Sainz Borgo spune o poveste care nu mai este a ei, ci a devenit deja a noastra.” (la Repubblica)„Vocea unei constiinte… Un roman scris intr-un stil sobru, concis, direct, de o extraordinara forta expresiva. Pur si simplu magistral.” (Fernando Aramburu, El Mundo)

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii La Caracas va fi mereu noapte - Karina Sainz Borgo, editia 2022

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Karina sainz borgo
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
232
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu