34,90 lei
31,41 lei
Economisesti 3,49 lei
Ultimele 9 produse
31 puncte

Limba franceza L2 Manual pentru clasa a V-a, Doina Groza

Brand: Corint

Cod produs: 06-15-11-01811

34,90 lei
31,41 lei
Economisesti 3,49 lei (-9%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 13 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Limba franceza L2 Manual pentru clasa a V-a, Doina Groza
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 31 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Limba franceza L2 Manual pentru clasa a V-a, Doina Groza

DOINA GROZA – profesor de limba franceza gradul I, coautor de manuale de limba franceza pentru liceu, autor si coautor de culegeri de exercitii, suporturi didactice, coautor al manualului de formare din programul POSDRU, formator national. GABRIELA ZOTA – profesor de limba franceza, grad didactic I, la Colegiul National Scoala Centrala, Bucuresti. Profesor abilitat in cadrul examenelor DELF, expert RED, membru in cadrul Corpului de profesori evaluatori pentru examenele si concursurile nationale. A participat la stagii de formare si la proiecte la nivel national si international. Cinci motive pentru a alege manualul de limba franceza L2 propus de Grupul Editorial Corint: 1. Este un manual prietenos, dinamic, adaptat varstei, preocuparilor si universului referential al elevilor de clasa a V-a, astfel incat primul contact cu limba franceza sa fie agreabil si incitant. Elevii sunt condusi de un personaj de varsta lor (Theo, 10-11 ani), plasat in diverse contexte situationale. 2. Strategia adoptata favorizeaza dozarea armonioasa a metodelor de tip intuitiv cu cele expozitive, ghidate de profesor. Lucrul individual si exercitiile de asimilare si fixare a cunostintelor alterneaza cu secventele de interactivitate, de lucru in grup, insotite de elemente de ludic si umor. 3. Unitatile sunt clar structurate intr-o succesiune echilibrata de pagini duble, cu o alcatuire similara, ferita insa de monotonie prin elementele de diversitate progresiva introduse gradat. Aceasta permite, inca de la primele lectii, exersarea mecanismelor de invatare ce faciliteaza parcurgerea intregii materii. 4. Dupa 3-4 unitati de invatare, manualul prevede un bilant ce reia punctual materia parcursa, cu scopul fixarii celor mai importante elemente de lexic si gramatica. Evaluarea finala are in vedere continuturile fundamentale de invatare prevazute de programa si respecta principiile evaluarii de tip DELF. 5. Manualul digital contine elemente animate, inter­active sau statice care accentueaza, completeaza sau fixeaza continuturile de invatare, oferind pro­fesorilor un instrument pedagogic suplimentar, iar elevilor o modalitate interactiva, amuzanta si stimu­lativa de invatare si de autoevaluare. Activitatile de lectura sunt acompaniate de inregistrare audio.

Specificatii Limba franceza L2 Manual pentru clasa a V-a, Doina Groza

CARACTERISTICI GENERALE
Gen/Tip
Didactice
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu