60,00 lei
Ultimele 2 produse
60 puncte

Margareta. Portretul Reginei - Sandra Gatejeanu-Gheorghe

Brand: Curtea Veche

Cod produs: 06-15-67-00184

60,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Margareta. Portretul Reginei - Sandra Gatejeanu-Gheorghe
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 60 puncte
Doraly Plus

Descriere Margareta. Portretul Reginei - Sandra Gatejeanu-Gheorghe

Margareta. Portretul Reginei  - Sandra Gatejeanu-Gheorghe

Sandra Gatejeanu–Gheorghe este directorul de protocol al Casei Regale a Romaniei. In ultimii zece ani, a coordonat vizitele oficiale ale Familiei Regale a Romaniei in strainatate si calatoriile regale efectuate in Romania de membrii Familiilor Regale straine. In aceasta perioada, a asigurat legatura cu Casele Regale ale
lumii, a organizat evenimentele Familiei Regale si a gestionat relatiile cu misiunile diplomatice acreditate la Bucuresti si cu misiunile Romaniei din strainatate.

Sandra Gatejeanu–Gheorghe a absolvit cursurile Facultatii de Drept si ale Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este avocat in Baroul Bucuresti, doctor in drept international privat, colaborator extern la

Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si, incepand cu anul 2011, este lector la Institutul Diplomatic Roman, unde sustine prelegeri despre Protocolul si Ceremonialul Regal. De asemenea, este membru al Asociatiei Romane de Protocol.

Aceasta carte-album infatiseaza in imagini destinul primei femei din istorie care conduce Casa Regala a Romaniei. Pornind de la amintirile Majestatii Sale, de la documente, fotografii, de la obiecte personale si de la cele care fac parte din Colectia Regala, unele dintre ele prezentate pentru prima data in acest album, Sandra Gatejeanu–Gheorghe vorbeste despre copilaria si adolescenta Custodelui Coroanei, studiile si experienta comunitara, viata de familie, interesele si activitatile Majestatii Sale Margareta in folosul Romaniei.

Chemata a fi urmasa bunului Rege Mihai, care mi-a lasat ca sfanta mostenire iubi- rea si credinta fata de Romania, voi continua munca si voi respecta legamantul sau.

In eforturile pentru dezvoltarea si consolidarea tarii, voi avea ca model exemplul parintelui nostru si convingerea lui in destinul poporului roman.

Aduc adanca recunostinta celor patru generatii anterioare ale familiei mele, care au creat legatura intre tara si Casa Regala. O suta cincizeci de ani care au adus Romaniei institutii moderne, dezvoltare, consolidare si deschidere catre lume.

In lunga sa viata, al patrulea rege al Romaniei a gasit sprijin in credinta, in speranta si in rabdare. In toate imprejurarile, el a raspuns cu dreptate si, cand a fost posibil, cu iertare.

Sunt sigura ca, in viitor, romanii vor ramane iubitori de Coroana, uniti in constiinta si actiune, pentru propasirea nationala, in contextul Uniunii Europene si al Aliantei Nord-Atlantice.

Cu emotie si onoare, cu simt al datoriei, ca buna romanca si Custode al Coroanei, imi inchin viata si munca natiunii noastre si romanilor de pe tot Pamantul.“


Specificatii Margareta. Portretul Reginei - Sandra Gatejeanu-Gheorghe

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Sandra gatejeanu-gheorghe
Gen/Tip
Literatura
Numar pagini
262
Tip coperta
Cartonata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu