Iti mai recomandam si

Masca neagra de fata cu Carbune Activ, Vitamina A & E, Efect detoxifiant si de intinerire, WOKALI BLACK Mask, 130 ml

Brand: Wokali

Cod produs: 03-05-02-37-00118

Email
Beneficii Masca neagra de fata cu Carbune Activ, Vitamina A & E, Efect detoxifiant si de intinerire, WOKALI BLACK Mask, 130 ml
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Masca neagra de fata cu Carbune Activ, Vitamina A & E, Efect detoxifiant si de intinerire, WOKALI BLACK Mask, 130 ml

Masca neagra de fata cu Carbune Activ, Vitamina A & E, Efect detoxifiant si de intinerire, WOKALI BLACK Mask, 130 ml


Ideala pentru punctele negre!
Descopera o masca pentru ten cu ingrediente de inalta calitate ce vor ajuta tenul sa isi recupereze prospetimea si tineretea.


BENEFICII:

Carbunele medicinal activ atrage excesul de sebum si tine murdaria departe de piele, respinge precum un magnet, lasand-o curatata in porii adanci. Daca se utilizeaza in mod regulat, cosurile si punctele negre sunt reduse. In combinatie cu oxidul de zinc cu rol antiinflamator, calcarul tamaduitor si concentratul mineral ultra-hidratant DHB400 de la Marea Moarta din masca cremoasa ajuta la crearea unui ten curat si catifelat.

- Hidrateaza si imbunatateste elasticitatea pielii.
- Imbunatateste procesul de regenerare a pielii.

Contine:
ACTIVATED CHARCOAL (pudra de carbune medicinal) elibereaza porii tenului de depozitele de sebum in exces si de impuritati, mentinand totodata stratul protector natural al pielii.PANTHENOL (provitamina B5) joaca un rol esential in procesele metabolice regenerante ale tenului. Intareste functia de bariera naturala si imbunatateste elasticitatea.
ALANTOINA promoveaza proliferarea (imbunatateste regenerarea naturala a pielii) si prin urmare, are un efect reparator si de netezire.DHB 400 (concentratul unic mineral de la Marea Moarta) purifica suprafata pielii. Datorita concentratiei crescute de magneziu, lasa tenul in mod natural, catifelat si suplu.


Masca faciala previne eficient imbatranirea precoce a pielii.

Mod de utilizare: Aplicati masca uniform pe fata si gat evitand zona din jurul ochilor si a gurii. Lasati masca sa actioneze pana se usuca. Deslipiti masca pornind de la partea laterala a fetei. Se recomanda utilizarea  o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de nevoile pielii. 


Cantitate si valabilitate
Cantitate: 130 ml 
Expira la data: 06.2024
Produs fabricat in China
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Masca neagra de fata cu Carbune Activ, Vitamina A & E, Efect detoxifiant si de intinerire, WOKALI BLACK Mask, 130 ml

CARACTERISTICI GENERALE
Tip ten
Masca de fata
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu