459,01 lei
456,01 lei
Economisesti 3,00 lei
Ultimele 3 produse

Motocicleta electrica LQ158, alb / negru, Lean 3973

Brand: Lean

Cod produs: 53-07-05-23-00878

459,01 lei
456,01 lei
Economisesti 3,00 lei (-0%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de reducere
Vandut si livrat de: TOP STRONG SRL
Estimat livrare: Joi, 9 mai - Joi, 16 mai
Livrare prin curier: 16,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500,00 lei
Beneficii Motocicleta electrica LQ158, alb / negru, Lean 3973
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Motocicleta electrica LQ158, alb / negru, Lean 3973

Cautati primul vehicul pentru un copil? Sau poate copilul tau este un fan al diferitelor tipuri de vehicule cu doua roti? Ati ajuns la locul potrivit - va prezentam bicicleta LQ158 alba , care cu siguranta va indeplini cerintele atat ale tanarului sofer, cat si ale gardienilor sai. Ce distinge motorul LQ158? O silueta senzationala, sportiva, culori atragatoare si o solutie inovatoare, care alimenteaza vehiculul cu o baterie.


Motocicleta are numeroase detalii care ii confera un caracter sportiv. Intregul lucru arata fenomenal - este influentat de caracteristicile de design ale motoarelor si ale adanciturilor de dimensiune completa, care consta in expresia prin detaliile geometrice. Primul lucru pe care toata lumea il va observa cand se va uita la structura lui LQ158 discutat este farul cu LED de forma moderna care mareste vizibilitatea copilului pe sosea, oglinzi pliabile care cresc nivelul de siguranta, un deflector de vant transparent sau un scaun profilat.


Motocicleta pentru copii LQ158 va fi de mare ajutor pentru toti copiii mici care nu au stapanit pe deplin conducerea independenta combinata cu mentinerea echilibrului. Pentru siguranta, exista roti de sprijin montate in partea din spate, facand calatoria confortabila si sigura pentru copil. Operarea vehiculului este foarte simpla - tot ce trebuie sa faca tanarul sofer este sa se aseze confortabil pe scaun , sa apese comutatorul ON/OFF situat in centrul motocicletei si apoi sa apese pedala de acceleratie cu piciorul drept. Gata, acum poate merge inainte! Oprirea vehiculului este la fel de simpla - este suficient ca copilul sa traga piciorul de pe pedala si motorul se va opri. Este o solutie foarte simpla si sigura.


Viteza pe care o poate atinge LQ158 variaza de la 3 la 5 km/h , ceea ce inseamna ca fiecare calaret va gasi un ritm potrivit pentru el. Motorul de 35 W si bateria de 6V4.5Ah sunt responsabile pentru acest lucru . Greutatea redusa a vehiculului, de aproximativ 5 kg, precum si dimensiunile compacte adaptate copiilor de cativa ani inseamna ca poti lua LQ158 cu tine oriunde vrei. Credem ca va fi o completare excelenta a plimbarilor in familie si a iesirilor in parc, timp in care copilul mic nu se va satura de mers mult timp. 


Motocicleta, conform recomandarilor producatorului, este destinata tuturor soferilor cu varsta peste 3 ani.. Jucaria cu baterii este foarte sigura, ceea ce este subliniat suplimentar de certificatul CE , care confirma conformitatea cu cerintele in vigoare in Uniunea Europeana. Bicicleta pentru copii este realizata din materiale rezistente, solide si, mai ales, certificate de cea mai inalta calitate, care, combinate cu manopera cu atentie la detalii, garanteaza distractie indelungata si confortabila. Vehiculul alimentat de baterii pentru copii mici este ambalat in cutia originala de carton, in interiorul careia exista o instructiune care faciliteaza auto-asamblarea tuturor elementelor.


Date tehnice:

  • Baterie : 1x6V4.5Ah
  • Cutie de viteze : 2 trepte (fata/spate)
  • Dimensiuni vehicul : 77cm x 38cm x 50cm
  • Viteza : 3 km/h
  • Greutate proprie : 5 kg
  • Max. Incarcare : 25 kg
  • Timp de incarcare : 8 ore
  • Timp de actiune : pana la 1 ora
  • Frana : Automat cand pedala de acceleratie este eliberata
  • Greutate: 9.8 kg


Echipament:

  • Centuri de siguranta : ✕
  • Deschiderea usilor : ✕
  • Chei : ✕
  • Fotolii : Plastic
  • Roti : EVA moale
  • Telecomanda : ✕
  • Lumini : LED frontal
  • Audio : Melodii si claxon pe volan



Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Motocicleta electrica LQ158, alb / negru, Lean 3973

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Motocicleta
Culoare
Negru / alb
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu