Iti mai recomandam si

Pian Flexibil portabil cu 49 Clape Foxmag24, Functie de Inregistare, 8 Stiluri de Sunete Volum Reglabil, Difuzor Incorporat, Functie de Inregistare, Design Ergonomic, Alb si Negru

Brand: FOXMAG24

Cod produs: 02-03-02-077-00001

Email
Beneficii Pian Flexibil portabil cu 49 Clape Foxmag24, Functie de Inregistare, 8 Stiluri de Sunete Volum Reglabil, Difuzor Incorporat, Functie de Inregistare, Design Ergonomic, Alb si Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Pian Flexibil portabil cu 49 Clape Foxmag24, Functie de Inregistare, 8 Stiluri de Sunete Volum Reglabil, Difuzor Incorporat, Functie de Inregistare, Design Ergonomic, Alb si Negru

Pian cu 49 de taste Portable Roll Up pentru copii Incepatori

 

 

Acest pian tip roll-up, flexibil, portabil este excelent pentru muzicienii dinamici care calatoresc. Clapa sau orga electronica portabila, pe intelesul tuturor, e ceva la care nu te-ai gandit.

Da, poate fi pentru copii, insa nu numai. Orice pasionat de creatie muzicala se poate distra cu aceasta clapa portabila. 

Este ca nici nu stiai ca exista asa ceva? Ai ramas cu imaginea pianelor care se transporta cu camionul... Iata cum tehnologia evolueaza. Clapele sunt fabricate din cauciuc siliconat ceea ce permite o impachetare compacta, astfel pianul devine foarte usor de transportat sau stocat.

Bucura-te de cele 128 de tonuri si 100 de ritmuri diferite pe plaja sau la camping.

Ideal pentru cadou acest pian flexibil beneficieaza de 6 cantece demo.

Facut din material de silicon prietenos cu mediul, un instrument perfect pentru copiii si incepatorii adulti de a invata sa cante la pian. Este recomandat in mod special copiilor sa-si dezvolte un interes in muzica. 49 tastaturi soft, care are 8 moduri, o tasta pentru un mod, un control al volumului pe 16 nivele, un control al ritmului pe 32 de niveluri si un modul de economisire a energiei.

Pliabile si pot fi purtate manual pentru a le juca oricand si oriunde, de asemenea, pot fi laminate pentru a fi usor depozitate in geanta de mana sau la geanta de transport.

Alimentare: bateriile AAA de 4 x 1.5V (nu sunt incluse), care pot dura pana la 7 - 8 ore de joc, de asemenea, puteti conecta pianul la o priza electrica adecvata cu un cablu de incarcare

Cu difuzor incorporat, suportati si setul cu casca extern. Puteti conecta castile la mufa de pe pian, puteti savura o practica linistita sau puteti conecta un difuzor extern.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Pian Flexibil portabil cu 49 Clape Foxmag24, Functie de Inregistare, 8 Stiluri de Sunete Volum Reglabil, Difuzor Incorporat, Functie de Inregistare, Design Ergonomic, Alb si Negru

SPECIFICATII GENERALE
Culoare
Multicolor
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu