72,46 lei
47,47 lei
Economisesti 24,99 lei
Ultimele 5 produse

Pila Electrica Profesionala pentru curatat calcaie, 2 capete abrazive, Baterii sau USB, Usor de Folosit, Alb - Albastra

Brand: StartONTeam

Cod produs: 02-03-03-13-00243

72,46 lei
47,47 lei
Economisesti 24,99 lei (-34%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: Start On Family Team SRL
Estimat livrare: Mie, 8 mai - Lun, 13 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 350,00 lei
Beneficii Pila Electrica Profesionala pentru curatat calcaie, 2 capete abrazive, Baterii sau USB, Usor de Folosit, Alb - Albastra
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Pila Electrica Profesionala pentru curatat calcaie, 2 capete abrazive, Baterii sau USB, Usor de Folosit, Alb - Albastra

Pila Electrica StartONTeam, profesionala pentru picioare, Aparat Electric de Curatat calcaie, 2 capete abrazive, Baterii sau USB, Usor de Folosit, Alb - Albastra


Modificati rutina de ingrijire personala cu pila electrica pentru calcaie si indepartarea calusurilor, solutia suprema pentru indepartarea fara durere a calusurilor si obtinerea unor picioare netede. Spuneti adio talpilor aspre si uscate si salutati rasfatul luxos pe care il merita picioarele dvs. Ceea ce diferentiaza acest dispozitiv de aparatele electrice pentru calcaie obisnuite este tehnologia sa de ultima ora. Infuzata cu diamante micro-minerale, rola pentru calus nu este doar incredibil de eficienta, ci si construita pentru a dura. Nu mai este nevoie de inlocuiri frecvente - aceasta rola este aici pentru a ramane, asigurandu-va ca picioarele dvs. raman frumos netede.

Siguranta este primordiala, iar pila electrica profesionala de indepartare a calusurilor de pe picioare ofera acest lucru. Functioneaza la o viteza mare, proiectata strategic pentru a preveni orice potentiala ranire. Picioarele dvs. sunt pe maini dumneavoastra devenite experte si experimentati transformarea pe masura ce talpile dumneavoastra devin mai moi si mai atragatoare ca niciodata.Cand vine vorba de frumusete si ingrijire personala, picioarele tale sunt baza ingrijirii tale personale saptamanale si merita mai mult decat o pila obisnuita pentru calcaie.

Pe taramul frumusetii si al ingrijirii personale, picioarele tale sunt fundamentul calatoriei tale de ingrijire de sine. Ele merita mai mult decat o simpla pila pentru calcaie obisnuita. Aparatul electric Brookstone pentru indepartarea calusurilor din picioare este biletul dvs. pentru o experienta de pedichiura la nivel profesional in confortul casei dvs. Este un schimbator de joc in regimul tau saptamanal de ingrijire personala.

Alegeti pila electrica profesionala pentru picioare si calcaie StartONTeam, si descopera secretul pentru a obtine fara efort picioare impecabil de netede. Rasfatati-va cu o nota de lux in fiecare zi, pentru ca atunci cand vine vorba de ingrijirea personala, picioarele dvs. nu ar trebui sa fie niciodata neglijate. Elevati-va trusa de pedichiura cu aparatul electric StartONTeam pentru indepartarea calusurilor si pasiti cu incredere intr-o lume a frumusetii si confortului. Picioarele tale iti vor multumi.

Cele mai moi picioare ale tale sunt la doar un pas distanta
Indepartati fara durere calusurile si lustruiti-va picioarele uscate si aspre cu ajutorul dispozitivului electric de indepartare a calusurilor StartONTeam. Acesta dispune de diamante micro-minerale infuzate in rola pentru calusuri, ceea ce face ca rola dvs. sa fie de lunga durata. Se misca la o viteza mare pentru a preveni ranirea, mentinand in acelasi timp piciorul dvs. mai neted decat au fost vreodata. Cand vine vorba de frumusete si ingrijire personala, picioarele tale sunt baza ingrijirii tale saptamanale si merita mai mult decat o pila obisnuita pentru calcaie. dispozitivul electric StartONTeam de indepartare a calusului de la picior Brookstone ca parte a trusei dvs. de pedichiura .
 
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Pila Electrica Profesionala pentru curatat calcaie, 2 capete abrazive, Baterii sau USB, Usor de Folosit, Alb - Albastra

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Picioare
Tip utilizare
Exfoliere
Tipul de ten
Uscat
Destinat pentru
Calcaiele crapate si piele uscata sau moarta
Tip actionare
Exfoliere
Beneficii
Indepartarea calusului piciorului
Caracteristici cheie
Indeparteaza calusului piciorului
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu