Iti mai recomandam si

Pistol Airsoft Gun Metalic Foxmag24, C.1, 6mm, + 400 bile

Brand: FOXMAG24

Cod produs: 53-07-01-43-00207

Email
Beneficii Pistol Airsoft Gun Metalic Foxmag24, C.1, 6mm, + 400 bile
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Pistol Airsoft Gun Metalic Foxmag24, C.1, 6mm, + 400 bile

Pistol Airsoft Gun + 300 bile :

- Tip  Pistol

- Propulsie Mecanica arc

- Mod tragere Manual

-Calibru teava interna 6 mm

-Capacitate incarcator ( bile ) 7

-Raza de tragere 50-60 m

-Viteza  200 m/s

NU NECESITA PERMIS.

Un joc cu tenta militara intr-un cadru organizat ce simuleaza un conflict, utilizand replici ale armelor adevarate capabile sa traga cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Acest joc se bazeaza in primul rand pe fairplay, deoarece bilele nu lasa urme vizibile, in momentul impactului cu adversarul, acesta trebuie sa confirme pentru ca lovitura sa fie valida.

Echipamentul minim necesar pentru a putea practica acest sport este o replica de airsoft, consumabilele aferente si un minim de protectie obligatorie asupra ochilor, ochelari speciali de protectie sau masca speciala. Aceasta parte a corpului fiind extrem de sensibila exista posibilitatea de vatamare grava.

Un cadru organizat presupune o grupare de minim 2 indivizi ce detin echipamentul minim necesar ce doresc sa simuleze un conflict si o locatie special amenajata pe un spatiu privat, ferita de accesul publicului, deoarece legea interzice afisarea si exploatarea replicilor de airsoft in spatii publice.

Pentru cei ce doresc sa detina replici de airsoft dar nu doresc sa practice airsoft, afisarea si exploatarea replicilor trebuie sa aibe loc in spatii private, ferite de accesul publicului, deoarece legea interzice afisarea si exploatarea replicilor de airsoft in spatii publice.

In tara exista numeroase cluburi si grupari mari ce practica acest sport la nivel local in cadru organizat cu scop recreativ si/sau ca activitate hobby. In cadrul acestor jocuri sunt stabilite reguli de siguranta obligatorii si sunt luate masuri de precautie pentru eventuale accidente. De aceea este recomandat incepatorilor practicarea acestui sport in cadrul unor grupari mai mari.

Armele de airsoft nu necesita autorizare conf. Legii 295/ 2004 si pot fi achizitionate de persoane peste 18 ani. Conform legii 295/ 2004 actualizata 2011.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Pistol Airsoft Gun Metalic Foxmag24, C.1, 6mm, + 400 bile

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Pistol
Pentru
Airsoft
Varsta
18+
Culoare
C1
Material
Metal
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu