Iti mai recomandam si

Puzzle din Lemn 100 de Piese 2 in 1, Dinozauri cu Cifre si Sirena, Cutie Metalica Depozitare Inclusa, 28.5 x 22.5 cm, Multicolor

Brand: OEM

Cod produs: 53-07-02-03-01792

Email
Beneficii Puzzle din Lemn 100 de Piese 2 in 1, Dinozauri cu Cifre si Sirena, Cutie Metalica Depozitare Inclusa, 28.5 x 22.5 cm, Multicolor
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Puzzle din Lemn 100 de Piese 2 in 1, Dinozauri cu Cifre si Sirena, Cutie Metalica Depozitare Inclusa, 28.5 x 22.5 cm, Multicolor

Descopera fascinanta lume a puzzle-urilor cu Puzzle-ul din Lemn - Puzzle in Cutie Metalica, Model Sirena, 100 Buc

Indiferent daca vrei sa oferi copilului tau primul sau puzzle serios sau cautati o jucarie minunata cu care sa petreceti momente speciale impreuna, aceste puzzle-uri din lemn sunt alegerea perfecta! Cu un design captivant si multe piese, vor atrage cu siguranta atentia celui mic si il vor incuraja sa se joace pe perioade indelungate!

Pentru a face totul mai usor si mai distractiv, fiecare piesa are o imagine pe ambele fete! Pe una dintre fete, vei descoperi un desen colorat al sirenei, iar pe cealalta fata se afla dinozauri cu cifre care te vor ajuta sa rezolvi puzzle-ul! Cu ajutorul cifrelor imprimate, aranjarea pieselor va fi usoara si placuta, in timp ce fetele fara cifre vor reprezenta o provocare interesanta!

Cand jocul se incheie, poti depozita puzzle-ul intr-o cutie metalica! Aceasta nu doar ca ofera o modalitate convenabila de depozitare, dar protejeaza si piesele de conditiile meteo care le-ar putea afecta. In plus, spre deosebire de cutiile din carton, aceasta cutie metalica nu se va deteriora, astfel incat nu veti pierde nicio piesa!

Setul include:

  • 100 de puzzle-uri
  • Covoras de hartie
  • Cutie metalica

Caracteristici:

  • Material: Puzzle-uri din lemn

Dimensiuni:
Puzzle asamblat: 28,5 cm x 22,5 cm x 0,3 cm
Dimensiunea unei piese: 2,1 cm x 4,5 cm x 0,3 cm

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Puzzle din Lemn 100 de Piese 2 in 1, Dinozauri cu Cifre si Sirena, Cutie Metalica Depozitare Inclusa, 28.5 x 22.5 cm, Multicolor

CARACTERISTICI GENERALE
Tip
Puzzle din lemn 100 de piese 2 in 1
Pentru
Copii
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu