Iti mai recomandam si

Rama foto digitala MaGeCa, 10 inch, Rezolutie 1024x600 HD IPS, Ecran LED 16:9, Slot USB, Slot Card SD, Poze/Video, Difuzor 2x2W, Temporizator pornire/oprire automata, Telecomanda, Alba

Brand: MAGECA

Cod produs: 03-04-01-43-06-00767

Email
Beneficii Rama foto digitala MaGeCa, 10 inch, Rezolutie 1024x600 HD IPS, Ecran LED 16:9, Slot USB, Slot Card SD, Poze/Video, Difuzor 2x2W, Temporizator pornire/oprire automata, Telecomanda, Alba
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Rama foto digitala MaGeCa, 10 inch, Rezolutie 1024x600 HD IPS, Ecran LED 16:9, Slot USB, Slot Card SD, Poze/Video, Difuzor 2x2W, Temporizator pornire/oprire automata, Telecomanda, Alba

Rama foto digitala MaGeCa, 10 inch, Rezolutie 1024x600 HD IPS, Ecran LED 16:9, Slot USB, Slot Card SD, Poze/Video, Difuzor 2x2W, Temporizator pornire/oprire automata, Telecomanda, Alba

Transforma momentele tale speciale in amintiri vii si colorate cu Rama foto digitala MaGeCa! Cu un ecran touchscreen HD IPS de 1024x600 si tehnologie avansata, aceasta rama foto iti aduce fotografii si videoclipuri la viata intr-un mod cu totul nou.

Ecranul LCD generos de 10 inch reda imagini clare si vii, aducand in prim-plan fiecare detaliu captivant. Functia touchscreen adauga o nota interactiva, facilitand navigarea rapida prin colectia ta de amintiri. Cu rezolutie inalta, culori vibrante si un unghi de vizualizare generos, rama foto digitala MaGeCa te va impresiona cu claritatea si realismul fiecarei poze.

Telecomanda inclusa iti ofera controlul total asupra prezentarii fotografiilor tale. Schimba cu usurinta intre imagini, regleaza setarile sau adauga efecte speciale pentru a personaliza experienta vizuala. Este totul la doar un click distanta!

Cu sloturile pentru USB si card SD (maxim 32 GB), rama foto digitala MaGeCa devine un depozit portabil pentru amintirile tale. Transfera cu usurinta fotografii si videoclipuri de pe dispozitivele tale preferate, iar difuzorul incorporat adauga o dimensiune sonora, permitandu-ti sa te bucuri de momentele tale intr-un mod complet nou.

Designul elegant adauga un strop de rafinament in orice incapere, facand din aceasta rama un cadou minunat sau un element decorativ deosebit. Plaseaza-o in living, dormitor sau birou pentru a aduce un zambet pe fetele celor dragi ori de cate ori trec pe langa ea.

Calendar si ceas cu alarma incorporate: Afiseaza clar ora, data si ziua saptamanii in timp ce afiseaza o prezentare de fotografii.

Configurare usoara: Nu este nevoie sa va conectati la WIFI sau sa descarcati vreo aplicatie, pur si simplu conectati rama, introduceti o unitate flash USB sau un card SD, iar fotografiile dvs. vor fi afisate intr-o prezentare de diapozitive. Interfata usor de utilizat il face usor de utilizat pentru toate varstele, in special pentru persoanele in varsta.

Redati videoclipuri si muzica: Rama foto digitala MaGeCa suporta redarea de filme HD si formate video populare: MP4/MPG/AVI. Ascultati melodiile preferate folosind formatele audio populare sau redati-le in bucla ca muzica de fundal in modul de afisare a fotografiilor. Suporta mai multe formate foto.

Idee de cadou: Rama foto este un cadou excelent pentru ziua de nastere, ziua mamei, ziua tatalui, Craciunul, aniversarea nuntii si alte zile importante. Retraieste cu usurinta momente pretioase din viata cu mama, tata, bunicii, colegii, cei mai buni prieteni si altii.

Specificatii:

  • Raportul dintre lungime si latime: 16:9

  • Afisaj: LED 1024*600

  • RAM: 16MB

  • Dimensiune ecran: 10 inchi

  • Material ecran: LED

  • Rezolutie: 1024*600

  • Luminozitate: 250cdm2

  • Suprafata afisare: 22,5*13cm

  • Format video: RM, RMVB, AVI MPG, MPEG, TP, FLV. VOB, MP4, MKV etc.

  • Format audio: MP3

  • Format imagine: JPG, JPEG (codare de baza)

  • E-book: fisiere in stil TXT

  • SD: card SD (suporta pana la 32 GB)

  • Calendar si ceas incorporate, difuzoare stereo etc.

  • Accepta conectivitatea la casti sau boxe

  • Functie de pornire/oprire automata

  • Alimentare DC

Continutul pachetului:

  • 1 x rama foto digitala
  • 1 x suport
  • 1 x telecomanda
  • 1 x adaptor AC
  • 1 x manual de utilizare

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Rama foto digitala MaGeCa, 10 inch, Rezolutie 1024x600 HD IPS, Ecran LED 16:9, Slot USB, Slot Card SD, Poze/Video, Difuzor 2x2W, Temporizator pornire/oprire automata, Telecomanda, Alba

Specificatii
Tip produs
Rama foto digitala
Material
Plastic
Culoare
Alb
Dimensiuni
256 x 167 x 24 - mm
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu