55,00 lei
Ultimele 2 produse
55 puncte

Regandirea infidelitatii. O analiza a relatiilor de cuplu - Esther Perel

Brand: Curtea Veche

Cod produs: 06-15-07-00277

55,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Regandirea infidelitatii. O analiza a relatiilor de cuplu - Esther Perel
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 55 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Regandirea infidelitatii. O analiza a relatiilor de cuplu - Esther Perel

Regandirea infidelitatii. O analiza a relatiilor de cuplu - Esther Perel

ESTHER PEREL este unul dintre cei mai apreciati psihologi si terapeuti din intreaga lume. In cei aproape 30 de ani de cariera, si a dedicat pasiunea si ingeniozitatea salvarii cuplurilor care se confrunta cu probleme in viata intima si au uitat ce este pasiunea. Bestsellerul ei international, Mating in Captivity (Inteligenta erotica. Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie, Curtea Veche Publishing, Bucuresti, 2016), a fost tradus in 24 de limbi, iar discursurile sale din seria TED, foarte apreciate de critici, au atins 15,5 milioane de spectatori. Opiniile lui Perel asupra relatiilor de cuplu au aparut in publicatii de pretutindeni, inclusiv in The New York Times, Washington Post, The Wall Street Journal, Le Monde, The Guardian, The New Yorker si Vogue. Dinamica, directa, spumoasa, este frecvent invitata in emisiuni radio si TV de renume, precum „Brian Lehrer Show“ (la NPR), „Oprah“, „The Today Show“, „Dr. Oz“ si „The Colbert Report“. Perel este profesoara la Universitatea Columbia si membra a Academiei Americane a Terapeutilor de Familie.

Ce ii determina pe oameni sa calce stramb, uneori chiar si atunci cand au o casnicie fericita? De ce doare atat de mult tradarea? Ce inseamna, de fapt, infidelitatea? Ce asteptari avem in clipa in care ne casatorim? Dar atunci cand tradam increderea celui de langa noi? Exista oare casnicii ferite pe vecie de teribilul spectru al adulterului? Poate o relatie extraconjugala sa salveze o casnicie? Iata doar cateva dintre intrebarile la care terapeutul Esther Perel ofera raspunsuri neasteptate si, de multe ori, in contradictie cu ceea ce majoritatea oamenilor considera ca fiind moral.

Considerata la nivel international unul dintre cei mai buni terapeuti in probleme conjugale, Esther Perel a petrecut ultimii zece ani strabatand lumea si interactionand cu mii de cupluri aflate in impas, in incercarea de a gasi un raspuns la intrebarea
„De ce insala oamenii?“

Cartea de fata reprezinta revenirea spectaculoasa a autoarei dupa succesul volumului Inteligenta erotica. Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie, publicat si la Curtea Veche Publishing.

In Regandirea infidelitatii nu se discuta doar despre infidelitate, asa cum ar putea induce in eroare titlul cartii. Lucrarea de fata surprinde multiplele fatete ale relatiilor interumane, analizand cu neasteptat de multa ingaduinta si meticulozitate atitudini personale si culturale privind casnicia, dorinta, datoria fata de familie si implinirea personala.

Visul marturisit al autoarei a fost de a provoca o discutie sincera intre cititor si partenerul sau de cuplu despre ce mai inseamna in ziua de astazi iubirea, fidelitatea, pasiunea, adevarul si iertarea.

Cartea nu contine retete miraculoase pentru a depasi dureroasa criza sentimentala provocata de un adulter, ci mai degraba idei, teme de reflectie si instrumente care sa ii aline si sa ii faca mai puternici pe cei cu inima franta, fie ca sunt soti tradati, fie amanti care s-au saturat sa fie mereu pe locul al doilea.
„[Perel] nu iti vinde calmante si nici nu iti ofera un umar pe care sa plangi – este mult prea ocupata sa iti zdruncine simturile, punand accentul pe capacitatea, energia si implicarea ta in ceea ce inseamna casnicie.“
—— The New York Times

Specificatii Regandirea infidelitatii. O analiza a relatiilor de cuplu - Esther Perel

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Esther perel
Gen/Tip
Dezvoltare personala
Numar pagini
400
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu