120,00 lei
85,00 lei
Economisesti 35,00 lei
Ultimele 4 produse
85 puncte

Rucsac termic pentru parinti, Rezistent la umiditate, 11 buzunare, Roz piersica - Roz

Brand: Divendi

Cod produs: 06-03-33-04-02174

120,00 lei
85,00 lei
Economisesti 35,00 lei (-29%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 9% reducere
Vandut si livrat de: ASCIM ORGANIZATION SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Beneficii Rucsac termic pentru parinti, Rezistent la umiditate, 11 buzunare, Roz piersica - Roz
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 85 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Rucsac termic pentru parinti, Rezistent la umiditate, 11 buzunare, Roz piersica - Roz

Rucsac termic pentru parinti, Welora®, Rezistent la umiditate, 11 buzunare, Bretele ajustabile, Compartiment frontal generos, Capacitate maxima 15 kg, Dimensiuni 38 x 24 x 17 cm, Roz piersica

Rucsacul termic si waterproof pentru parinti, Welora®, este un companion versatil si practic, proiectat special pentru a face viata parintilor mai usoara si mai organizata, in timp ce adauga o nota de stil. Acest rucsac este mai mult decat un simplu accesoriu; este o solutie inteligenta care combina functionalitatea, rezistenta la umiditate si designul elegant intr-un singur pachet, in timpul calatoriilor cu copiii. Intregul esential va putea fi depozitat cu usurinta, de la accesorii necesare adultilor, cat si ale micutilor.

Versatilitate maxima pentru parinti
Acest rucsac ingenios este proiectat pentru a oferi versatilitate maxima. Poate fi folosit ca rucsac pentru scutece, geanta de umar sau geanta de mana, in functie de preferintele si nevoile parintilor. Aceasta flexibilitate face ca rucsacul sa fie potrivit pentru orice situatie, de la plimbari in parc la excursii mai lungi.

Rezistent la umiditate pentru protectie suplimentara
Daca sunteti parinte, stiti cat de importanta este imprevizibilitatea vremii care face parte din viata de zi cu zi. Cu acest rucsac rezistent la umiditate, nu va trebui sa va faceti griji cu privire la schimbarile climatice. Rucsacul protejeaza continutul sau de umezeala si lichide pastrandu-va obiectele personale in deplina siguranta si neexpuse la deteriorare. In plus, materialul textil prezent la interior izoleaza perfect din punct de vedere termic astfel incat temperatura lichidelor se va pastra mai mult timp.

Bretele ajustabile pentru confort personalizat
Bretelele rucsacului sunt prevazute cu sistem de ajustare astfel incat sa adaptati lungimea acestora si sa gasiti pozitia cea mai confortabila pentru dvs. Indiferent daca il purtati pe un umar sau pe amandoi, fie ca il transportati manual, veti aprecia confortul oferit de acest design ergonomic.

Compartiment frontal generos
Rucsacul dispune de un compartiment frontal generos, care va permite sa stocati si sa organizati eficient obiectele mici si accesoriile necesare mereu la indemana. De la scutece si servetele la sticla de apa si jucarii, pana la gadgeturi si alte accesorii diverse, acest compartiment va ajuta sa aveti totul la indemana.

Capacitate maxima de 15 kg
Cu o capacitate maxima de 15 kg, acest rucsac este suficient de spatios pentru a putea transporta o multitudine de lucruri pentru uz personal sau pentru copii. Intregul spatiu interior este organizat cu ajutorul a 11 buzunare, iar la exterior este prezent un buzunar cu inchidere prin fermoar care este compartimentat in 3 zone termice pentru pastrarea biberoanelor.

Aceasta compartimentare permite o organizare facila a lucrurilor. Prin urmare, rucsacul termic pentru parinti este alegerea perfecta indiferent daca sunteti intr-o scurta plimbare sau intr-o calatorie mai lunga. Poate transporta tot ce aveti nevoie pentru a va asigura confortul si siguranta tuturor celor aflati in deplasare.

Dimensiuni compacte si design elegant
Cu dimensiuni de 38 x 24 x 17 cm, acest rucsac are un design compact care nu va va incomoda, in ciuda capacitatii sale mari. Designul sau elegant si nuanta de roz piersica adauga un plus de stil si rafinament, facandu-l potrivit pentru parintii care doresc sa combine utilitatea cu aspectul estetic.

In concluzie, rucsacul termic pentru parinti de la Welora® este un partener de incredere si un ajutor indispensabil pentru parinti. Cu rezistenta sa la umiditate, versatilitatea si capacitatea sa generoasa, acest rucsac simplifica organizarea si pregatirea pentru plecarile cu copilul. De asemenea, designul sau elegant si aspectul rafinat fac din el o alegere potrivita pentru parintii care doresc sa pastreze un stil distinct in timpul activitatilor lor cotidiene

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Rucsac termic pentru parinti, Rezistent la umiditate, 11 buzunare, Roz piersica - Roz

SPECIFICATII GENERALE
Tip produs
Rucsac
Pentru
Universal
Echipat
Nu
Culoare
Multicolor
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu