Iti mai recomandam si

Set 2 microfoane wireless MaGeCa®, tip lavaliera 3 in 1, Reducerea zgomotului pentru inregistrarea video in aer liber, Compatibil cu iPhone/Type-C/Camera/Laptop, Negru

Brand: MAGECA

Cod produs: 02-01-02-17-00121

Email
Beneficii Set 2 microfoane wireless MaGeCa®, tip lavaliera 3 in 1, Reducerea zgomotului pentru inregistrarea video in aer liber, Compatibil cu iPhone/Type-C/Camera/Laptop, Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Set 2 microfoane wireless MaGeCa®, tip lavaliera 3 in 1, Reducerea zgomotului pentru inregistrarea video in aer liber, Compatibil cu iPhone/Type-C/Camera/Laptop, Negru

Set 2 microfoane wireless MaGeCa®, tip lavaliera 3 in 1, Reducerea zgomotului pentru inregistrarea video in aer liber, Compatibil cu iPhone/Type-C/Camera/Laptop, Negru

 

Cu setul de 2 microfoane wireless tip lavaliera 3 in 1 MaGeCa vei aduce calitatea sunetului la un nivel superior, indiferent de activitatea ta. Acest set inovator iti aduce libertatea de a te exprima clar si autentic, fie ca esti un vlogger pasionat, un prezentator de interviuri sau un artist in crestere.

Performanta wireless avansata

Cu tehnologia de conectare wireless de 2.4GHz, setul MaGeCa asigura o conexiune solida si fara interferente. Acest lucru este esential pentru a evita zgomotele nedorite in inregistrarile tale si pentru a mentine sunetul clar si autentic. Te vei bucura de o experienta fara cusur in timpul vlogurilor, interviurilor sau transmisiilor live.

Sunet clar si profesional

Microfoanele lavaliere din acest set sunt proiectate pentru a capta sunetul intr-un mod profesional. Indiferent daca esti intr-o incapere linistita sau intr-un mediu zgomotos, aceste microfoane vor reda sunetul cu acuratete si fidelitate. Vei obtine inregistrari cu un sunet bogat si clar, care vor impresiona orice auditie.

Compatibilitate extensa

Descopera receptorul 3 in 1 pentru IOS, Android si camera, perfect pentru orice tip de dispozitiv! Setul MaGeCa este compatibil cu o gama larga de dispozitive, inclusiv telefoane mobile, camere video, laptopuri si multe altele. Fie ca utilizezi un dispozitiv iOS, Android sau oricare altul cu port USB-C sau jack audio de 3.5 mm, MaGeCa se va integra perfect in configuratia ta.

Usor de utilizat si de incarcat

Cu o instalare rapida si usoara, acest set de microfoane este potrivit pentru oricine, indiferent de nivelul de experienta. In plus, statia de incarcare USB inclusa face ca mentinerea microfoanelor in stare de functionare sa fie un proces simplu si fara efort.

Design elegant si compact

Microfoanele lavaliere MaGeCa au un design subtire si modern, astfel incat sa se potriveasca perfect in orice situatie. Sunt usor de ascuns sub haine sau pot fi purtate cu mandrie in fata camerei. Cu aceste microfoane, nu vei atrage atentia asupra echipamentului, ci asupra calitatii continutului tau.

Libertate de miscare

Datorita tehnologiei wireless de 2.4GHz vei avea libertatea de a te deplasa fara restrictii si fara a fi legat de cabluri. Acest lucru este ideal pentru vloguri, prezentari live si alte activitati in miscare.

Pachetul include:

  • 2 microfoane lavaliere

  • 1 receptor multifunctional 3 in 1

  • 1 manual de utilizare

  • 1 cablu de incarcare

Setul de 2 microfoane wireless tip lavaliera 3 in 1 MaGeCa este partenerul perfect pentru a-ti dezvolta prezenta online sau pentru a-ti imbunatati productiile audio. Cu el, vei obtine sunetul clar si captivant de care ai nevoie pentru a te evidenia in orice domeniu de activitate.

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Set 2 microfoane wireless MaGeCa®, tip lavaliera 3 in 1, Reducerea zgomotului pentru inregistrarea video in aer liber, Compatibil cu iPhone/Type-C/Camera/Laptop, Negru

Caracteristici generale
Destinat pentru
Broadcast
Conferinta
Lavaliera
Sistem wireless
Sursa sunet
Dispozitive digitale
Tip
Dinamic
Condensator
Utilizare
Uz casnic
Profesional
Tip conexiune
Wireless
Tip captare
Omnidirectional
Culoare
Negru
Specificatii tehnice
Raport semnal zgomot
70 db
Conectori intrare
1 x lightning
1 x jack 3.5 mm
1 x usb-c
Wireless
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu