109,99 lei
Ultimele 3 produse
110 puncte

Set 6 pahare Schott Zwiesel, 348 ml, Bistro Line, sticla superioara-tritan, pentru vin alb/rosu, aperitiv, apa

Brand: Schott Zwiesel

Cod produs: 03-25-06-45-83-00833

109,99 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: Quasar Comex SRL
Estimat livrare: Mie, 8 mai - Lun, 13 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 1.500,00 lei
Beneficii Set 6 pahare Schott Zwiesel, 348 ml, Bistro Line, sticla superioara-tritan, pentru vin alb/rosu, aperitiv, apa
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 110 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Set 6 pahare Schott Zwiesel, 348 ml, Bistro Line, sticla superioara-tritan, pentru vin alb/rosu, aperitiv, apa

    • Set 6 pahare pentru vin alb/rosu, aperitiv, apa, din sticla superioara model Bistro Line.
    • Au un design elegant cu o structura cristalina.
    • Accesorii necesare si practice pentru orice casa.
    • Volum – 348 ml.
    • Intretinere: Se recomanda a se spala manual sau automat.
    • Ambalare: 6 pahare/set.

Produsele din sticla superioara-tritan Schott Zwiesel au un design modern, ce se diferentiaza de traditionalele produse din sticla superioara. Aceste pahare sunt realizate din sticla superioara cu ajutorul tehnologiei tritan. Tehnologia "Tritan" este net superioara fata de metodele traditionale de realizare a paharelor de sticla superioara si prin compozitia chimica dar si prin procesul de productie. La fabricarea sticlei superioara obisnuite se foloseste oxid de plumb ca substanta principala, insa pentru a crea o sticla de calitate superioara compania Zwiesel Kristallglas a ales folosirea titanului, impreuna cu alte elemente cum ar fi soda, nisipul, feldspatul, oxidul de zinc si aluminiul. In plus, unul din procedeele de fabricare implica arderea controlata a celor trei zone predispuse la spargere: buza paharului, zona de imbinare dintre cupa si picior si zona de imbinare dintre picior si suportul inferior. Dimensiunea si greutatea sunt proiectate special pentru a va oferi un echilibru perfect in mana. Pentru finisare se foloseste o tehnologie cu LASER care niveleaza buza paharului si indeparteaza imperfectiunile, fiind de mare ajutor in imbunatatirea formei paharului care la randul ei ofera o imbunatatire a savurarii aromei bauturilor. In final, sticla superioara produsa de Zwiesel Kristallglas prin aceasta tehnologie prezinta o rezistenta mecanica foarte mare, rezistenta la zgarieturi, o claritate deosebita si de asemenea face posibila spalarea in masini de spalat vase.

Traditionala calitate este pastrata iar tehnologia folosita permite inlocuirea oxidului de plumb, considerat periculos, cu oxizi de bariu, zinc sau potasiu. Sticla superioara fara plumb este mai usoara si are un indice de refractie similar cu cel traditional.

Renumele produselor din cristal Schott Zwiesel precum si sticla impecabil turnata reprezinta atuuri care sa va asigure de calitatea setului de sase pahare pentru vin alb/rosu, aperitiv, apa, dar care pot fi folosite si pentru alte bauturi selecte.

Din punct de vedere al protejarii mediului inconjurator, sticla superioara realizata prin tehnologie "Tritan" este conforma cu normele ISO 14001:2004 inca din 2008, ulterior conformitatea fiind extinsa pentru a acoperi si standardul ISO 14040:2009.

Culoare: Transparent

Material: Sticla superioara-Tritan

Brand: Schott Zwiesel

Dimensiuni: 15 x 5.5 cm (h x ɸ)

Capacitate: 348 ml

Greutate: 0.930 kg

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Set 6 pahare Schott Zwiesel, 348 ml, Bistro Line, sticla superioara-tritan, pentru vin alb/rosu, aperitiv, apa

CARACTERISTICI GENERALE
Tip pahar
Vin
Material
Sticla
Culoare
Transparent
Capacitate
348 ml
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu