Iti mai recomandam si

Solutie profesionala de curatat rosturile Fugaclen Chogan 500ml

Brand: CHOGAN

Cod produs: 03-12-04-02-00430

Email
Beneficii Solutie profesionala de curatat rosturile Fugaclen Chogan 500ml
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Solutie profesionala de curatat rosturile Fugaclen Chogan 500ml

Detergent profesional utilizat in industria HoReCa concentrat pentru curatarea chitului de ROSTURI dintre placile de FAIANTA si GRESIE.

CARACTERISTICI FugaClean este un produs de curatare t inovator, specific pentru curatarea si reinnoirea imbinarilor ( rosturilor) orizontale si verticale si a interstitiilor de pe podele si acoperiri, cu un parfum placut. Rapid si eficient, FugaClean restabileste podeaua, articulatiile si interstitiile la starea lor initiala de curatenie intr-un timp scurt. Elimina petele din vopseaua de perete, reziduurile de calcar, innegrirea, salpetrul si murdaria, in special rezistente la detergentii obisnuiti.

APLICATII :FugaClean este potrivit pentru ceramica, gresie, gresie cu un singur foc, gresie portelanata, clincher, teracota si toate pardoselile si peretii rezistenti la acizi. FugaClean, pe langa mentinerea intotdeauna a articulatiilor si a interstitiilor curate, revigoreaza suprafetele, eliminand innegrirea si reziduurile de calcar care tind sa se formeze in timp si pe care detergentii obisnuiti nu le pot elimina. De asemenea, este excelent pentru curatarea podelelor de pe balcoane, deoarece acestea sunt mai expuse la ploaie, umiditate si smog, care provoaca pete considerabile de innegrire, calcar si rugina.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE :Diluati FugaClean pana la 1: 5 cu apa (1 parte din produs din 5 de apa). Raspanditi solutia pe suprafata de tratat, frecati cu o perie de spalare, perie, matura, spalator special sau masina de curatat podeaua timp de cateva minute, apoi clatiti bine cu apa. Pentru a accelera curatarea articulatiilor si a interstitiilor deosebit de murdare, este posibil sa se utilizeze produsul pur sau diluat pana la 50% cu apa. Pentru spalarea periodica de intretinere pe podele, se recomanda utilizarea FugaClean diluat in apa de spalare in proportie de 50-100 ml de produs in 5-10 litri de apa.

PRECAUTII :Dupa toate aplicatiile, clatiti bine cu apa. Nu utilizati pe calcar, marmura lustruita, toate suprafetele lustruite cu plumb, ardezie si, in general, pe materiale sensibile la acid. Pentru o utilizare mai sigura a produsului, deoarece exista multe tipuri si diferite calitati de materiale pe piata, se recomanda efectuarea unui test preventiv pe o mica parte care urmeaza a fi tratata, pentru a testa compatibilitatea materialului cu produs.

AVERTISMENTE :Poate fi daunator in contact cu pielea. Poate provoca o reactie alergica a pielii. Poate irita caile respiratorii. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Evitati contactul cu ochii, pielea sau hainele. Purtati manusi de protectie / imbracaminte / protectie a ochilor / protectie a fetei. In caz de contact cu ochii: clatiti bine timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact daca este usor de facut. Continuati sa clatiti.

DACA ESTE INGHITIT: Sunati la un CENTRU DE TOXICOLOGIE / medic / …/ daca va simtiti rau.

Regulamentul CE nr. 1272/2008 CLP. Reg. 648/2004 / CE – 907/2006. Biodegradabilitate peste 90%.

Contine: 5% -15% acid ortofosforic,

ATENTIE! Nu utiliazti pe piatra, marmura lustruita, suprafete cu plumb, ardezie, pe materiale sensibile la acizi.

Pentru a grabi curatarea rosturilor deosebit de murdare, puteti utiliza produsul pur sau diluat pana la 50% cu apa.

Pentru spalarea obisnuita a podelei, se recomanda folosirea Fugaclean diluat cu 50-100 ml produs in 5-10 litri de apa.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Solutie profesionala de curatat rosturile Fugaclen Chogan 500ml

Specificatii
Produsul nu are specificatii adaugate.
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu