Iti mai recomandam si

Stick de memorie metalic MaGeCa® 128 GB, Multi port 4 in 1, USB 3.0/ USB Type-C/ Lightning/ Micro-USB, Compatibil iPhone/ Android, 80 MB/s viteza transfer si citire date, Argintiu

Brand: MAGECA

Cod produs: 02-01-03-23-12-00018

Email
Beneficii Stick de memorie metalic MaGeCa® 128 GB, Multi port 4 in 1, USB 3.0/ USB Type-C/ Lightning/ Micro-USB, Compatibil iPhone/ Android, 80 MB/s viteza transfer si citire date, Argintiu
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Stick de memorie metalic MaGeCa® 128 GB, Multi port 4 in 1, USB 3.0/ USB Type-C/ Lightning/ Micro-USB, Compatibil iPhone/ Android, 80 MB/s viteza transfer si citire date, Argintiu

Stick de memorie metalic MaGeCa® 128 GB, Multi port 4 in 1, USB 3.0/ USB Type-C/ Lightning/ Micro-USB, Compatibil iPhone/ Android, 80 MB/s viteza transfer si citire date, Argintiu

 

Descopera acum solutia perfecta pentru nevoile tale de stocare si transfer de date cu Stic-ul de memorie metalic MaGeCa de 128 GB, Multi port 4 in 1! Acest dispozitiv revolutionar este un must-have pentru toti utilizatorii de smartphone-uri iOS si Android si reprezinta partenerul ideal pentru gestionarea eficienta a informatiilor tale.

Performanta si versatilitate uimitoare

Cu o capacitate impresionanta de 128 GB, acest stick iti ofera spatiu suficient pentru a stoca sute de fotografii, videoclipuri, documente si multe altele, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa stergi lucruri pretioase din dispozitivul tau pentru a face loc pentru noi continuturi. 4 in 1 inseamna ca este compatibil cu cele mai populare porturi si dispozitive, inclusiv Lightning pentru iPhone-uri si iPad-uri, MicroUSB pentru majoritatea telefoanelor Android, USB-C pentru dispozitivele moderne si USB clasic pentru conectare la laptopuri si PC-uri. Cu acest stick, nu mai ai nevoie de adaptatoare sau cabluri suplimentare!

Transfer rapid si usor

Transferul de date nu a fost niciodata mai simplu si mai rapid. Cu o viteza de transfer de pana la 150MB/s, poti muta fotografii, videoclipuri si fisiere mari in cateva secunde. Acest lucru face ca backup-ul si partajarea de continut sa fie o adevarata placere, fara a pierde timp pretios.

Portabilitate si design elegant

Stick-ul 4 in 1 este atat de mic si usor incat il poti purta in orice moment in buzunarul sau poseta ta. Este ideal pentru calatorii, sedinte de lucru sau doar pentru a avea intotdeauna la indemana datele tale importante. Design-ul sau elegant si durabil il face sa se potriveasca perfect cu orice stil si sa reziste la utilizare indelungata.

Compatibilitate totala

Acest stick functioneaza cu toate principalele sisteme de operare, inclusiv iOS si Android, ceea ce il face sa fie perfect adaptat pentru oricine, indiferent de dispozitivul pe care il detii.

SPECIFICATII:

• Capacitate: 128 GB

• Suport format video: MOV, MPG, VOB, WMV, RMVB, AVI, MP4, MKV, FLV, 3GP, RM

• Suport format muzical: MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, M4R, OGG

• Suport format de imagine: JPG, JPEG, GIF, TIF, PNG, BMP, TIFF

• Suport format de fisier: TXT, DOC, PPT, XLS, XLSX, PDF

• Compatibil: iPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone6/6S/6 Plus/6S Plus, iPhone 5S/5/5C, iPad 4/iPad Air/iPad mini, iPod Touch6/iPod Pro, Mac OS 9. X sau versiune mai mare, Windows xp/Vista/Win7/Win10, Linux 2.4.x, iOS versiune mai mare de 8, Android versiune mai mare de 5.1

• Viteza de citire/scriere USB 2.0: 30/20 Mbps

• Viteza de citire/scriere Lightning: 30/20 Mbps

• Dimensiuni: 44 x 40 x 5 mm

• Greutate: 13 g

Stick-ul de memorie metalic MaGeCa 128 GB, Multi port 4 in 1 este solutia completa pentru gestionarea datelor tale intr-un mod rapid, eficient si versatil. Fara complicatii, fara stres, doar o experienta de utilizare perfecta. Achizitioneaza acum si adauga valoare dispozitivului tau, facandu-l mai inteligent si mai functional.

 

 

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Stick de memorie metalic MaGeCa® 128 GB, Multi port 4 in 1, USB 3.0/ USB Type-C/ Lightning/ Micro-USB, Compatibil iPhone/ Android, 80 MB/s viteza transfer si citire date, Argintiu

CARACTERISTICI GENERALE
Capacitate
128 gb
Interfata
Lightning
Microusb
Usb 3.0
Usb type c
Rata de transfer la citire (MB/s)
80 mb/s
Rata de transfer la scriere (MB/s)
60 mb/s
Culoare
Argintiu
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu