117,00 lei
Ultimele 5 produse
117 puncte

Suport auto universal pentru smartphone, Aplicabil pe bord/parasolar/oglinda retrovizoare, Ajustabil 360 grade, 4-7.2 inch, Negru

Brand: OEM

Cod produs: 11-12-43-00106

117,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: Docriso Mag SRL
Estimat livrare: Mar, 21 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 299,00 lei
Beneficii Suport auto universal pentru smartphone, Aplicabil pe bord/parasolar/oglinda retrovizoare, Ajustabil 360 grade, 4-7.2 inch, Negru
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 117 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Suport auto universal pentru smartphone, Aplicabil pe bord/parasolar/oglinda retrovizoare, Ajustabil 360 grade, 4-7.2 inch, Negru

Suportul nostru de telefon pentru masina, accesoriul perfect pentru naveta zilnica sau calatoriile rutiere. Acest suport este proiectat cu o potrivire stransa si prindere fermă pentru a va asigura ca telefonul dvs. ramane in siguranta la locul sau, chiar si pe drumurile accidentate, fara sunete enervante. Caracteristica rotativa la 360 de grade permite vizualizarea usoara din orice unghi, facandu-l convenabil pentru navigare sau apeluri fara maini.




Cu un design de port de incarcare rezervat, va puteti incarca cu usurinta telefonul in timp ce este montat pe suport. Nici nu trebuie sa va faceti griji cu privire la instalare, deoarece suportul nostru de telefon pentru masina vine cu cleme cu arc de inalta rezistenta, care fac instalarea fara efort pe tabloul de bord.



De asemenea, ne-am ocupat sa va protejam telefonul cu designul nostru de oglinda. Acest lucru înseamnă ca nu se deteriorează spatele telefonului și un tampon de protecție din silicon la pozitia de prindere pentru a preveni orice zgarieturi sau urme. Suportul nostru de telefon auto este aplicabil pe scara larga si potrivit pentru telefoane mobile de 4-7. 2 inchi si poate fi folosit chiar și cu o husa.


Experimentati confortul si siguranta suportului nostru de telefon pentru masina in timpul conducerii zilnice sau călătoriilor lungi. Comanda acum și bucură-te de o experiență de condus fara probleme, cu acces ușor la navigare și apeluri hands-free.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Suport auto universal pentru smartphone, Aplicabil pe bord/parasolar/oglinda retrovizoare, Ajustabil 360 grade, 4-7.2 inch, Negru

Caracteristici generale
Tip produs
Suport auto
Material
Abs, metal
Culoare
Negru
Dimensiuni
105x80x70 mm
Greutate
300 g
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu