Iti mai recomandam si

Suport pahare 500mm Covoras cauciuc pentru bar BarMat SoftPvc BM001NG

Brand: OEM

Cod produs: 03-25-06-54-00096

Email
Beneficii Suport pahare 500mm Covoras cauciuc pentru bar BarMat SoftPvc BM001NG
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Suport pahare 500mm Covoras cauciuc pentru bar BarMat SoftPvc BM001NG

BarMat Covoras cauciuc pentru bar SoftPvc BM001NG

 

BarMat Covoras cauciuc pentru bar 500x100mm marca SoftPvc BM001NG este un produs pentru protejarea blatului de bar impotriva zgarieturilor si a altor daune. Acesta este fabricat dintr-un material cauciucat, ceea ce il face durabil si usor de curatat.

Covorasul de cauciuc masoara 500x100mm si este potrivit pentru a fi utilizat pe o varietate de blaturi de bar. Suprafata texturata a produsului ofera aderenta si previne alunecarea sticlelor sau altor obiecte de pe blatul de bar.

Produsul este disponibil sub marca SoftPvc si are codul de produs BM001NG . Este un produs perfect pentru baruri, cafenele sau orice alt loc unde se servesc bauturi.

Indiferent daca aveti un bar mic sau un local mai mare, acest produs va ajuta sa pastrati aspectul curat si nou al blatului de bar. De asemenea, acest produs este disponibil sub marca SoftPvc, care este sinonim cu calitatea si fiabilitatea.

BarMat Covoras cauciuc pentru bar 500x100mm poate fi utilizat si ca suport pentru pahare cu scurgere de lichide, datorita suprafetei sale texturate care ofera aderenta si previne alunecarea sticlelor sau a altor obiecte de pe blatul de bar.

Covorasul de cauciuc are o structura in relief, care permite apei sau altor lichide sa se scurga in partea de dedesubt, mentinand astfel blatul de bar curat si uscat. Acesta poate fi utilizat pentru a sustine pahare, sticle sau alte obiecte care au nevoie de un loc stabil si sigur pe blatul de bar.

Datorita dimensiunilor sale de 500x100mm, acest covoras de cauciuc este potrivit pentru o varietate de blaturi de bar si poate fi ajustat in functie de nevoile dumneavoastra. Este un produs ideal pentru baruri, cafenele sau orice alt loc unde se servesc bauturi.

Combinand functiile de suport pentru pahare si de protejare a blatului de bar, BarMat Covoras cauciuc pentru bar 500x100mm este un produs practic si util, ce va ajuta sa va imbunatatiti experienta clientilor si sa prelungiti durata de viata a blatului de bar.

 

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Suport pahare 500mm Covoras cauciuc pentru bar BarMat SoftPvc BM001NG

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Covoras
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu