60,43 lei
Ultimul produs
60 puncte

Suspensie cu vitamina C 23% si sfere de Acid Hialuronic 2%, The Ordinary, 30 ml

Brand: The Ordinary

Cod produs: 03-05-02-37-32-00941

60,43 lei
Vandut si livrat de: HOLISTIQUE ECOMMERCE SRL
Estimat livrare: Mie, 1 mai - Mar, 7 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Beneficii Suspensie cu vitamina C 23% si sfere de Acid Hialuronic 2%, The Ordinary, 30 ml
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 60 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Suspensie cu vitamina C 23% si sfere de Acid Hialuronic 2%, The Ordinary, 30 ml

Această formulă fără apă și silicon oferă 23% acid ascorbic-L pur, fiind complet stabilă. Formula produsului este întărită de sfere deshidratate de acid hialuronic care netezește stratul superior al pielii. O puternică senzație de furnicături, dar fără iritație, este de așteptat să apară în primele 2 săptămâni, până când pielea se obișnuiește cu produsul.
Formula se simte că un serum, loțiune sau cremă, și fiecare aplicare necesită câteva secunde până când produsul este absorbit în piele. Dacă doriți puteți dilua formula într-o cremă, astdel să permiteți pielii să dezvolte toleranța în timp.

Mod de utilizare:
Aplicați o cantitate mică pe față dimineață și seara. După aplicare poate apărea o ușoară senzație de furnicături.

Ingrediente:
Ascorbic Acid, Squalane, Isodecyl Neopentanoate, Isononyl Isononănoate, Coconut Alkanes, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Crosspolymer, Trihydroxystearin, BHT.

Nu conține: Apă, Silicon, Ulei, nuci/alune sau alte derivate.
Nu este testat pe animale. Produs natural.

Suspensie cu vitamina C 23% și sfere de Acid Hialuronic 2% de la The Ordinary: Un boost de prospețime și tineret pentru tenul tău

Un ten luminos și bine hidratat este visul oricărei femei, iar The Ordinary vine în ajutorul nostru cu o formulă inovatoare: Suspensia cu vitamina C 23% și sfere de Acid Hialuronic 2%. Cu o formulă fără apă și silicon, acest produs reușește să ofere pielii un adevărat boost de energie și tinerețe.

Puterea Vitaminei C

Vitamina C este un antioxidant puternic, cunoscut pentru capacitatea sa de a proteja pielea de radicalii liberi, de a stimula producția de colagen și de a uniformiza tonul pielii. Acest produs conține 23% acid ascorbic-L pur, o concentrație remarcabilă ce asigură efectele antioxidante și de strălucire pentru piele. Acesta se adresează în special tenurilor ternite, lipsite de viață, dar și celor care doresc să prevină și să combată semnele timpului.

Acid Hialuronic pentru hidratare

Acidul hialuronic este recunoscut pentru capacitatea sa extraordinară de a reține apa, ajutând astfel la menținerea hidratării pielii. Sferele deshidratate de acid hialuronic din această formulă se activează în contact cu pielea, asigurând un efect de netezire și hidratare profundă.

Cum se simte pe piele?

Acest produs poate avea o senzație de furnicături inițiale, semn al activității intense a ingredientelor. Cu toate acestea, aceasta nu indică iritație și ar trebui să dispară pe măsură ce pielea se adaptează la produs. Textura sa se aseamănă cu cea a unui serum sau loțiune și se absoarbe rapid, lăsând tenul proaspăt și revitalizat.

Ingrediente de top, fără compromisuri

Lista de ingrediente este impresionantă, punând accentul pe eficacitate și puritate. Produsul nu conține apă, silicon, ulei sau derivate de nuci, fiind potrivit și pentru persoanele cu alergii. Mai mult, The Ordinary subliniază angajamentul său față de etică, nu testând produsele pe animale.


Suspensia cu vitamina C 23% și sfere de Acid Hialuronic 2% de la The Ordinary este o adevărată revelație pentru îngrijirea pielii. Combinând puterea antioxidanților cu hidratarea profundă, acest produs promite un ten luminos, hidratat și tânăr. Este un must-have pentru oricine dorește să își păstreze sau să redescopere frumusețea naturală a tenului.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Suspensie cu vitamina C 23% si sfere de Acid Hialuronic 2%, The Ordinary, 30 ml

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Ten
Tip produs
Crema
Utilizare
Zi
Tip
Dermato
Pentru
Femei
Tipul de ten
Normal
Forma/Textura
Crema
Cantitate
30
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu