125,00 lei
Ultimele 4 produse
125 puncte

Termometru alimentar digital cu sonda insertie YOUKONG , interval de masurare -50°C - 300°C,

Brand: youkong

Cod produs: 03-25-01-92-13-00490

125,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: SIDON CONFIS SR
Estimat livrare: Vin, 10 mai - Mie, 15 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,00 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 300,00 lei
Beneficii Termometru alimentar digital cu sonda insertie YOUKONG , interval de masurare -50°C - 300°C,
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 125 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Termometru alimentar digital cu sonda insertie YOUKONG , interval de masurare -50°C - 300°C,


Bucătăria voastră va deveni o adevărată oază de savoare și distracție cu ajutorul Termometrului de bucătărie Airmsen! Gătitul delicios devine acum un joc de copii, iar temerile că mâncarea nu va fi pregătită perfect rămân doar în trecut.

Cu acest termometru pentru alimente, veți putea transforma orice rețetă într-o experiență culinară rafinată. Nu mai există loc pentru ghicitori sau incertitudini, deoarece citirea instantanee și precisă a temperaturii se realizează în doar 2-3 secunde. Bucurați-vă de precizia ridicată de ± 1 °C, ceea ce garantează că fiecare preparat va ieși perfect, exact cum v-ați dorit.

Cu o gamă de măsurare extinsă, între  -10 ℃ și 300 ℃, Termometrul Airmsen vă permite să explorați rețete noi și să gătiți cu încredere diferite tipuri de mâncăruri. Ecranul LCD mare, retroiluminat, vă asigură că puteți citi ușor temperaturile, chiar și în condiții de iluminare redusă.

Fiind impermeabil cu certificare IP67, puteți utiliza termometrul cu încredere în bucătărie fără grija stropilor de lichide. Materialul sondei din oțel inoxidabil 304, sigur pentru alimente, garantează că nu există niciun risc pentru sănătatea dumneavoastră sau a familiei.

Termometrul vine cu caracteristici utile, cum ar fi capacitatea de a salva temperatura minimă / maximă înregistrată, oprirea automată după 10 minute de inactivitate pentru a economisi bateria, și un buton de oprire automată când sonda este închisă, astfel încât să puteți fi siguri că nu se va consuma bateria inutil.

Designul său ergonomic cu o mânere confortabilă permite o manipulare ușoară și precisă. De asemenea, dispune de o gaură practică de buclă pentru depozitare ușoară, astfel încât să îl puteți avea mereu la îndemână.

Termometrul Airmsen vine la pachet cu o baterie rezistentă și de lungă durată, precum și cu un ghid util de temperatură pentru carne, laminat pe corpul termometrului, pentru a vă asigura că veți găti fiecare bucățică de carne exact așa cum vă place.

Să nu uităm de siguranța dumneavoastră! Vă rugăm să urmați cu atenție avertismentele incluse în manualul de utilizare: evitați atingerea sondei fierbinți cu mâinile, nu lăsați termometrul în cuptor în timp ce gătiți și nu scufundați complet termometrul digital în apă timp de mai multe minute. Cu o curățare corespunzătoare, termometrul Airmsen va fi alături de voi în bucătărie pentru mult timp de acum înainte.

Transformați gătitul într-o experiență plină de bucurie și surprindeți-vă familia și prietenii cu cele mai gustoase preparate, datorită Termometrului de bucătărie Airmsen - partenerul perfect pentru o bucătărie modernă și sofisticată! Achiziționați-l acum și pregătiți-vă să descoperiți adevărata artă a gătitului!
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Termometru alimentar digital cu sonda insertie YOUKONG , interval de masurare -50°C - 300°C,

CARACTERISTICI GENERLE
Material
Plastic
Tip produs
Termometre bucatarie
Culoare
Negru
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu