10.614,00 lei
Ultimele 4 produse
10614 puncte

Umidificator aer Automat Venta LW62 WIFI, Evaporare la rece, 250 mp, Conectare la reteaua de ap, 21-43 dB, 5 trepte de vitez+ Automat, WiFi, VentaAir Connect, Senzor umiditate+temperatur, Gri

Brand: Venta

Cod produs: 02-03-02-06-00208

LIVRARE GRATUITA
10.614,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: LIFE ART DISTRIBUTIE
Estimat livrare: Vin, 10 mai - Lun, 13 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Umidificator aer Automat Venta LW62 WIFI, Evaporare la rece, 250 mp, Conectare la reteaua de ap, 21-43 dB, 5 trepte de vitez+ Automat, WiFi, VentaAir Connect, Senzor umiditate+temperatur, Gri
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 10614 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Umidificator aer Automat Venta LW62 WIFI, Evaporare la rece, 250 mp, Conectare la reteaua de ap, 21-43 dB, 5 trepte de vitez+ Automat, WiFi, VentaAir Connect, Senzor umiditate+temperatur, Gri

ALIMENTAT AUTOMAT, SUPER-MODERN, SOFISTICAT SI EXTREM DE PUTERNIC
Pentru camere de pana la 250 m
Cu conector direct de apa, inclusiv furtun de siguranta de inalta presiune
Umiditatea optima a aerului de 40 pana la 60 % Umiditatea interioara de 40-60% reduce in mod natural substantele nocive din aer
Umidificator premium pentru arhitectura moderna de casa si birou
Igiena UVC suplimentara pentru performanta ridicata de evaporare
Testat conform VDI 6022 Sheet 6 pentru umidificatoare locale
Evaporare igienica la rece fara covorase sau filtre umidificatoare
Intretinere redusa cu disc special de igiena Venta
Higrostatul digital monitorizeaza si controleaza umiditatea relativa
Ecran tactil interactiv
Functionare silentioasa
Telecomanda
Roti pentru transport facil

PURIFICATOR VENTA LW62 WIFI
Probabil cel mai bun purificator de aer! Alimentat automat, super modern, sofisticat si extrem de puternic!

Transport gratuit
Comunitate online de suport
LW62 WiFi este un umidificator premium complet automat, pentru spatii mari. Are o conexiune pentru alimentarea cu apa (nu are rezervor) care umple automat aparatul cu apa. Aceasta asigura o operare si o intretinere si mai usoara. In acelasi timp, LW62 WiFi impresioneaza prin performantele sale extrem de ridicate purifica si umidifica zonele de dimensiunea unui teren de tenis.

DISCUL IGIENIC VENTA
Aparatul impresioneaza prin performantele sale extrem de ridicate purifica si umidifica zone de dimensiunea unui teren de tenis. Datorita evaporarii la rece, lasa doar aer curat in spatiile in care este utilizat! Indeparteaza rapid si sigur polenul, praful, parul de animale, bacteriile si mirosurile din aer. In acest proces, nu produce bacterii, ozon sau deseuri si nici nu provoaca depuneri de calcar. De asemenea, previne supra-umidificarea incaperii.

Un alt aspect impresionant este performanta extrem de ridicata obtinuta cu ajutorul setului mare de Discuri 3D si, in special, a revolutionarului Disc Igienic Venta. Patentat la nivel mondial, acest disc dedurizeaza apa folosind schimbul de ioni si ofera o functionare impresionanta si deosebit de igienica gratie granulelor cu ioni de argint. Mentenanta este usoara intrucat un disc are o durata de viata de aproximativ trei luni. Discul Igienic poate fi inlocuit usor: in doua minute. Asta inseamna ca acest aparat premium pentru spatii mari, este mai usor de intretinut si operat ca niciodata.

AUTOMATIZARE COMPLETA
Fara supra-umidificare!
Venta previne supra-umidificarea camerei, fiind echipat cu un senzor inteligent care monitorizeaza permanent nivelul umiditatii din incaperea in care este amplasat. Imediat ce senzorul detecteaza cresterea umiditatii din camera, acesta opreste automat functionarea aparatului! Asta inseamna ca acest aparat premium pentru spatii mari, este mai usor de intretinut si operat ca niciodata.

IGIENA PERFECTA
Aproape fara intretinere!
Cu Venta Seria 6 abia daca te gandesti la intretinere gratie inovativului Disc Igienic Venta. Acesta contine granule cu ioni de argint pentru dedurizarea apei. Nu va mai fi necesara adaugarea de aditivi igienici si substante dedurizatoare. De asemenea, sunt evitate depunerile de calcar si infestarile microbiene. Rezultatul: functionare igienica ireprosabila. Deci, tot ce trebuie sa faci este sa umpli rezervorul de apa usor detasabil si sa inlocuiesti discul igienic o data la aproximativ 3 luni! La utilizare continua, discul igienic se schimba o data la 3 luni iar solutia de curatat se foloseste o data la 6 luni.

ALIMENTARE AUTOMATA
Conexiune la reteaua de apa
LW62 WiFi este un umidificator premium, complet automat, pentru spatii mari. Are o conexiune pentru alimentarea cu apa (nu are rezervor) care umple automat aparatul cu apa. Aceasta asigura o operare si o intretinere si mai usoara. Functionare complet automata, intretinere aproape zero si igiena la standarde de top!

IGIENA IMPECABILA
Lampa UVC incorporata
Noua lampa UVC incorporata previne formarea de germeni si bacterii in apa si mentine o functionare igienica impecabila a acestui umidificator. Noul ecran tactil interactiv, functionarea silentioasa si consumul redus de energie intregesc profilul impresionant al Venta.

CONTROL DEPLIN
AFISAJ DIGITAL, TELECOMANDA SI APLICATIE MOBILA
Cu Venta Seria 6 poti vedea intotdeauna totul dintr-o privire: ecranul tactil interactiv prezinta temperatura, umiditatea si calitatea aerului, masurate precis cu ajutorul senzorilor inteligenti. Ghidul si atentionarile aparute pe ecran il fac de asemenea deosebit de intuitiv. Simplu si usor de utilizat! Functia WiFi iti ofera control de la distanta printr-o aplicatie dedicata, disponibila atat pe Android (in magazinul Google Play) cat si IOS (in Apple Store). Chiar si atunci cand esti in deplasare, functia WiFi iti permite sa-l controlezi de la distanta oricand, de oriunde, prin aplicatia Venta. Nu mai incape indoiala: de acum poti sa respiri usor si te poti astepta la cel mai inalt standard de igiena!

CONTROL AVANSAT
Cinci trepte de viteza si higrostat incorporat pentru reglarea exacta a umiditatii aerului
Poti selecta usor viteza ventilatorului pe unul din cele 5 niveluri: de la 1 (slab) la 5 (puternic). De asemenea, cu ajutorul higrostatului incorporat, poti seta umiditatea aerului dupa bunul plac in intervalul de 30% pana la 70% (din 5% in 5%). Exact asa cum doresti!

CARACTERISTICI DE TOP
Temporizator digital si mod de noapte
Cu Venta Seria 6 poti selecta durata de functionare dorita: ecranul interactiv faciliteaza setarea cronometrului si asigura o operare simpla. Aparatul are de asemenea mod de noapte: cand acesta este activat, dispozitivul reduce nivelul ventilatorului la minim si scade luminozitatea afisajului. Modificarea manuala a nivelului de ventilatie este inca posibila in orice moment. O noapte relaxanta!
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Umidificator aer Automat Venta LW62 WIFI, Evaporare la rece, 250 mp, Conectare la reteaua de ap, 21-43 dB, 5 trepte de vitez+ Automat, WiFi, VentaAir Connect, Senzor umiditate+temperatur, Gri

Specificatii
Tip produs
Umidificator
Tip umidificare
La rece
Trepte putere
5+
Culoare
Gri
Caracteristici tehnice
Putere(W)
6
9
16
25
38
Lungime
31 cm
Latime
52 cm
Greutate
13 kg
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu