2.158,80 lei
Ultimele 8 produse
2159 puncte

Umidificator de aer Venta AH550 Original Connect, Evaporare la rece, 60 mp, Rezervor 10 l, 24-45 dB, Trepte de viteza 3+ Automat, WiFi, Venta AirConnect, Panou comanda digital, Senzor umiditate, Alb

Brand: Venta

Cod produs: 02-03-02-06-00204

LIVRARE GRATUITA
2.158,80 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: LIFE ART DISTRIBUTIE
Estimat livrare: Joi, 9 mai - Vin, 10 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Umidificator de aer Venta AH550 Original Connect, Evaporare la rece, 60 mp, Rezervor 10 l, 24-45 dB, Trepte de viteza 3+ Automat, WiFi, Venta AirConnect, Panou comanda digital, Senzor umiditate, Alb
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 2159 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Umidificator de aer Venta AH550 Original Connect, Evaporare la rece, 60 mp, Rezervor 10 l, 24-45 dB, Trepte de viteza 3+ Automat, WiFi, Venta AirConnect, Panou comanda digital, Senzor umiditate, Alb

Umidificator prin evaporare la rece
-Pentru incaperi de pana la 60m
-Pentru un aer sanatos, umidificat la o valoare optima de 40-60%
-Tehnologie unica de umidificare
-Control al umidificatorului de la distanta- compatibil cu aplicatia AirConnect
-Pentru functionarea dispozitivului se foloseste apa de la retea
-Senzori de inalta calitate pentru afisarea si controlul umiditatii in timp real
-Reduce polenul si particulele de praf existente in aerul interior
-Operare igienios de simpla, cu un control complet automat si un afisaj tactil intuitiv
-Rezervor cu o capacitate de 10l
-Functionare silentioasa
-Consum de energie extrem de redus
-Fabricat in Germania

Umidificator de aer Venta Original Connect AH550|555
-Umidificator prin evaporare la rece
-Pentru incaperi de pana la 60m
-Pentru un aer sanatos, umidificat la o valoare optima de 40-60%
-Tehnologie unica de umidificare
-Control al umidificatorului de la distanta- compatibil cu aplicatia AirConnect
-Pentru functionarea dispozitivului se foloseste apa de la retea
-Senzori de inalta calitate pentru afisarea si controlul umiditatii in timp real
-Reduce polenul si particulele de praf existente in aerul interior
-Operare igienios de simpla, cu un control complet automat si un afisaj tactil intuitiv
-Rezervor cu o capacitate de 10l
-Functionare silentioasa
-Consum de energie extrem de redus
-Fabricat in Germania

TRAIESTE NATURAL SI MAI FRUMOS
Climat interior ideal in orice anotimp!
Nu este intotdeauna usor sa atingi umiditatea recomandata de 40-60%, mai ales iarna cand incaperile sunt incalzite si ferestrele tinute inchise.
Incalzirea centrala elimina umezeala din aerul incaperii. Cu toate acestea problema umiditatii nu apare doar in zilele racoroase de iarna. Pe vreme calda, vara, aerul din interior este adesea prea uscat. Un umidificator Venta asigura aer umidificat sanatos pe tot parcursul anului. S-a demonstrat ca o umiditatea optima interioara de 40-60% reduce activitatea virala si minimizeaza riscul de infectie.

Metoda de umidificare igienica cum functioneaza!

Umidificatorul Venta Original Connect AH510|AH515 umidifica aerul interior folosind doar apa. Nu este nevoie de filtre. Prin rotirea unui set de discuri, intr-o cuva cu apa, are loc evaporarea apei care umidifica aerul din camera.

Acest tip de umidificare prin evaporare, evaporarea la rece, este recunoscut ca fiind cea mai eficienta si igienica metoda de umidificare a aerului interior. Este cel mai natural mod de a reduce substantele nocive, precum praful si polenul, din aerul interior, in acelasi timp.
Vedeti totul dintr-o privire, avand control prin aplicatia Venta Home!
Cu functia WiFi, Original Connect face parte din lumea Venta AirConnect si transmite toate datele relevante despre aerul interior, cum ar fi umiditatea si temperatura, catre aplicatia Venta Home. Aceasta inseamna ca ai intotdeauna cele mai importante informatii nu numai pe displayul dispozitivului, ci si pe smartphone-ul tau si poti controla dispozitivul in functie de nevoile avute.
In calitate de experti in tratarea aerului interior, prin aplicatia AirConnect se stabileste un plan de curatare si improspatare al aerului interior pe care il respiri. Dispozitivele compatibile cu WIFi , aplicatia Venta Home si dispozitivele de masurat AirSense de inalta calitate pentru climatul interior si calitatea aerului, toate functioneaza mana in mana. Toate dispozitivele Venta pot fi operate impreuna, precum si separat.

Mai usor de folosit cu moduri predefinite!

Folosind modurile predefinite, poti pur si simplu sa controlezi umidificatorul de aer folosind ecranul tactil modern sau de pe smartphon, folosind aplicatia Venta Home. Poti de exemplu sa selectezi modul de reapaus silentios cu un afisaj estompat pentru noapte. Utilizezi modul automat inteligent pentru a regla automat umiditatea fara sa mai ai griji pentru aceasta. Acest lucru este posibil datorita senzorilor de inalta performanta, care masoara, monitorizeaza si controleaza umiditatea. Notificarile sunt afisate pentru a indica cand sunt necesare diferite actiuni umpleti cu apa, rulati serviciul si programul de curatare intensiva pentru a asigura o functionare fara probleme.

Operare facila si usor de intretinut!
O camera incalzita de 30 m2 necesita aproximativ 5 litri de apa pe zi pentru a atinge nivelul de umiditate recomandat din punct de vedere medical 40-60 %.
Datorita rezervorului de apa de 5 litri nu trebuie sa reumpli cu apa de mai multe ori pe zi, ceea ce este necesar la umidificatoarele clasice. Trebuie doar sa umpli umdificatorul de aer Original Connect cu apa proaspata, de la robinet, pentru a obtine o clima optima a incaperii.
Curatarea usoara si fara probleme este o caracteristica remarcabila a umidificatoarelor Venta Original Connect, astfel incat sa ai mai mult timp de alocat lucrurilor mai frumoase din viata ta. Aparatul trebuie curatat aproximativ la fiecare 2 saptamani. Pentru a curata dispozitivul, pur si simplu ridici carcasa superioara unde se afla componentele electronice si ventilatorul, cu o mana, golesti carcasa inferioara de apa, indepartezi orice depunere din tava, clatesti setul de discuri cu apa, umpli cu apa proaspata si aditiv igienic Venta, pui carcasa superioara la locul ei si totul este gata.
Alege aromele care iti vor oferi energia dorita: Portocala, Grapefruit, Eucalipt, Menta, Lavanda si Lemongrass.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Umidificator de aer Venta AH550 Original Connect, Evaporare la rece, 60 mp, Rezervor 10 l, 24-45 dB, Trepte de viteza 3+ Automat, WiFi, Venta AirConnect, Panou comanda digital, Senzor umiditate, Alb

Specificatii
Tip produs
Umidificator
Tip umidificare
La rece
Trepte putere
3+
Culoare
Alb
Caracteristici tehnice
Putere(W)
3
5
8
Lungime
52.3 cm
Latime
38.3 cm
Greutate
6.4 kg
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu