1.558,80 lei
Ultimele 5 produse
1559 puncte

Umidificator de aer Venta LW25 Comfort Plus, Evaporare la rece, 45 mp, Rezervor 7 l, 24-44 dB, Trepte de viteza 3+ Automat, Panou comanda digital, Senzor umiditate, Negru

Brand: Venta

Cod produs: 02-03-02-06-00192

LIVRARE GRATUITA
1.558,80 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: LIFE ART DISTRIBUTIE
Estimat livrare: Joi, 9 mai - Vin, 10 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Umidificator de aer Venta LW25 Comfort Plus, Evaporare la rece, 45 mp, Rezervor 7 l, 24-44 dB, Trepte de viteza 3+ Automat, Panou comanda digital, Senzor umiditate, Negru
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 1559 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Umidificator de aer Venta LW25 Comfort Plus, Evaporare la rece, 45 mp, Rezervor 7 l, 24-44 dB, Trepte de viteza 3+ Automat, Panou comanda digital, Senzor umiditate, Negru

Aparatul de spalare a aerului LW25 Comfort Plus este extrem de economic si silentios si se opreste automat atunci cand scade nivelul apei. Umidifica pana la 45 m! Dimensiuni: lungime 30 cm, latime 30 cm, inaltime 33 cm. Disponibil in culorile alb / negru.

Umidificator de aer Venta LW 25 Comfort Plus
Tehnologie revolutionara pentru spatii reduse, acum cu panou de control digital!

Aparatul de spalare a aerului LW25 Comfort Plus este extrem de economic si silentios si se opreste automat atunci cand scade nivelul apei. Umidifica pana la 45 m! Dimensiuni: lungime 30 cm, latime 30 cm, inaltime 33 cm. Disponibil in culorile alb / negru.

Cel mai bun a devenit mai bun!
Venta seria 5 Comfort Plus ofera acum control digital al umiditatii!
Plusul seriei Comfort este reprezentat de afisajul controlat digital. Cu ajutorul senzorilor digitali, ai mereu sub priviri umiditatea din incapere. Functia autonoma a lui Comfort Plus ajusteaza automat umiditatea din incapere la valorile pe care le-ai setat si opreste aparatul cand acesta ramane fara apa. Afisajul cu lumina ajustabila si modul silentios de noapte, indicatorul de curatare, performanta ridicata pentru incaperi mai mari si noua schema de culori reprezinta de asemenea un plus pentru gama Venta Comfort Plus.

Tehnologie revolutionara pentru spatii de dimensiuni medii!
Umidificatorul de aer Venta LW25 Comfort Plus este compact, economic si ideal pentru incaperile de dimensiuni medii, precum camera copiilor, dormitoare, cabinete medicale sau birouri. Acesta indeplineste doua functii simultan: LW25 Comfort Plus umidifica aerul uscat si il curata in acelasi timp. Functioneaza fara filtre astfel: Aerul este aspirat in dispozitiv si trecut printr-un set de discuri care se rotesc in apa. Practic, aerul este spalat si decontaminat de praf, polen si mirosuri, protejand astfel sanatatea si asigurand confortul necesar.

Mirosurile neplacute ca cel de fum de tigara sunt eliminate usor
Compact, economic si potrivit pentru camere mici si mari
Fara filtre doar adauga apa!
Extrem de economic: consuma mai putin de 10 W!
Apa cu care este alimentat poate avea orice grad de duritate
Oprire automata

Operare, curatare si control extrem de simple!
Venta LW25 Comfort Plus opereaza curat si este usor de intretinut. Sistemul electric si ventilatorul pot fi ridicate din carcasa printr-o singura miscare, pentru o curatare usoara. Nu exista filtre care sa se murdareasca si care sa necesite inlocuire.

Dispozitivul este fantastic de simplu de utilizat si de controlat. Constructia sa este robusta, facandu-l foarte durabil. Tehnologia necomplicata permite adaugarea de odorizante si agenti de improspatare fara a afecta functiile de purificare si umidificare ale dispozitivului.

Important: folosirea aditivului igienic este obligatorie pentru asigurarea igienei, evaporarii apei si a intretinerii aparatului. Aditivul igienic se adauga o data la 14 zile, odata cu spalarea cuvei. Un flacon de Aditiv Igienic de 500 ml va asigura 5 luni de utilizare continua.

Cea mai buna metoda pentru un aer optim!
Apa retine particule de pana la 10 m (10/1000 mm); in acelasi timp, apa deja purificata este evaporata. Acest proces se realizeaza prin cea mai buna metoda recunoscuta: evaporarea la rece. Avantajul este acela ca impiedica eliberarea oricaror particule inapoi in aer. Rezultatul este ca nu exista depuneri de calcar si, prin urmare, nu este nevoie de substante anticalcar. Acest lucru exclude metode precum atomizarea sau evaporarea fortata, care pot duce la supra-umidificare, iar aerul inconjurator este intotdeauna umidificat corect.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Umidificator de aer Venta LW25 Comfort Plus, Evaporare la rece, 45 mp, Rezervor 7 l, 24-44 dB, Trepte de viteza 3+ Automat, Panou comanda digital, Senzor umiditate, Negru

Specificatii
Tip produs
Umidificator
Tip umidificare
La rece
Trepte putere
3+
Culoare
Negru
Caracteristici tehnice
Putere(W)
3
5
8
Lungime
30 cm
Latime
30 cm
Greutate
3.8 kg
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu