150,00 lei
Ultimele 5 produse
150 puncte

Uscator de pantofi multifunctional Arvada MP20 cu functie de deodorizare si programare, 360° incalzire uniforma - Ideal pentru calatorii, sport si acasa, alb

Brand: Voolex

Cod produs: 03-03-08-03-00306

150,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: SIDON CONFIS SR
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Mie, 8 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,00 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 300,00 lei
Beneficii Uscator de pantofi multifunctional Arvada MP20 cu functie de deodorizare si programare, 360° incalzire uniforma - Ideal pentru calatorii, sport si acasa, alb
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 150 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Uscator de pantofi multifunctional Arvada MP20 cu functie de deodorizare si programare, 360° incalzire uniforma - Ideal pentru calatorii, sport si acasa, alb

Despre acest produs
TIMP INTELIGENT DE PORNIRE/OPRIRE: Comutare rapidă cu o singură cheie a celor 6 intervale de funcționare: 1h, 2h, 3h, 6h, 9h, 12h (pană la 720 de minute). Puteți selecta diferite setări de temporizare in funcție de nevoile dvs. fără să vă faceți griji cu privire la consumul inutil de energie. Uscătorul pentru pantofi se va opri automat pentru a evita eventualele pericole de siguranță. Lăsați-i să se usuce peste noapte și purtați pantofii a doua zi!

USCARE LA TEMPERATURĂ CONSTANTĂ - USUCĂ PANTOFII EFICIENT FĂRĂ A-I DETERIORA: Structura de distribuție internă face ca distribuția căldurii să fie mai uniformă; Control precis al temperaturii: temperatura de suprafață este controlată intre 55-60C (temperatura ambiantă: 25C), o puteți atinge chiar și cu mana. Uscarea cu aer cald previne deformarea, dezlipirea și crăparea pantofilor cauzate de uscarea la temperaturi ridicate.

SISTEM INTEGRAT DE O3: Acest uscător de pantofi este dotat cu un sistem suplimentar de O3, care este excelent pentru dezinodorizarea mirosului neplăcut al pantofilor și eliminarea mirosurilor neplăcute cauzate de transpirație sau alte lucruri, pentru a menține pantofii confortabili și igienici.

SIGUR, UTILIZARE VASTĂ : Nu deteriorează pielea și alte materiale scumpe, spre deosebire de uscătoarele normale de pantofi cu incălzire. Se potrivește tuturor tipurilor și mărimilor de incălțăminte, in special pantofilor sport, pantofilor de bumbac, pantofilor de piele, pantofilor de călătorie, precum și unor mănuși și șosete. Sarma rezistentă este in partea de sus și nu se va indoi. Uscătorul de pantofi este dotat cu o mufă americană, potrivit pentru utilizare in zilele ploioase.

CONSUM REDUS DE ENERGIE, COMPACT ȘI SILENTIOS: Modul O3: 1 W, uscarea: 36 W, uscătorul de pantofi HCW consumă mai puțină energie, economisindu-vă facturile de electricitate; design pentru mărimea pantofului 35, greutate brută: 1 lb, ca o pereche de pantofi, ușor de depozitat. Potrivit pentru mai multe scenarii: utilizare zilnică acasă, cămin de studenți, călătorie de afaceri sau călătorii. Dotat cu un ventilator de eliminare a zgomotului (35Db), nu vă va intrerupe odihna.


 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Uscator de pantofi multifunctional Arvada MP20 cu functie de deodorizare si programare, 360° incalzire uniforma - Ideal pentru calatorii, sport si acasa, alb

Specificatii
Tip
Uscator cu ventilare
Reimprospatare pentru pantofi
Utilizare
Igienizare
Incaltaminte din orice material
Material
Abs | plastic
Culoare
Alb
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu