Iti mai recomandam si

Aparat de slefuit excentric pneumatic 125mm 5mm V81400 Verke

Brand: VERKE

Cod produs: 04-01-07-03-00135

Email
Beneficii Aparat de slefuit excentric pneumatic 125mm 5mm V81400 Verke
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Aparat de slefuit excentric pneumatic 125mm 5mm V81400 Verke

Aparat de slefuit excentric pneumatic 125mm 5mm V81400 Verke



🔧 Descoperă noul Aparat de Slefuit Excentric Pneumatic 125mm 5mm V81400 Verke! Obține un finisaj impecabil în lucrările tale cu acest instrument puternic și precis! 🔧

✔️ Performanță Excepțională: Aparatul de slefuit excentric V81400 Verke oferă o performanță superioară în slefuirea suprafețelor. Datorită acțiunii sale excentrice, acesta îndepărtează eficient zgura, imperfecțiunile și alte defecte ale suprafețelor.

✔️ Dimensiune Potrivită: Cu o dimensiune de 125mm și 5mm, aparatul de slefuit excentric se potrivește perfect în mână, oferindu-ți confort și control în timpul utilizării.

✔️ Ușor și Manevrabil: Fiind pneumatic, acest aparat este ușor și facil de manevrat, reducând oboseala și facilitând lucru chiar și în spații mai înguste.

✔️ Versatilitate în Utilizare: Aparatul de slefuit excentric V81400 Verke este potrivit pentru diverse materiale, cum ar fi lemn, metal, plastic și multe altele. Indiferent de proiectul tău, acesta va face față cu brio cerințelor tale de slefuire.

🛠️ Simplifică-ți munca în atelier și obține un finisaj de calitate superioară! Alege Aparatul de Slefuit Excentric Pneumatic 125mm 5mm V81400 Verke și dă viață ideilor tale! 🛠️



🛒 🛒🎁 Comandă acum ! 🎁🛒🛒


Descrierea produsului

Masina de slefuit excentrica pneumatica este un instrument alimentat de un flux de aer comprimat sub presiunea corespunzatoare. Datorita materialelor abrazive aplicate direct pe discuri, este posibila macinarea si lustruirea diferitelor tipuri de suprafete. Isi va gasi aplicatia in fabricile care se ocupa cu prelucrarea metalelor si a lemnului. Se utilizeaza pentru netezirea si slefuirea suprafetelor metalice si din lemn. Are un control de viteza lin, care permite alinierea precisa si precisa a suprafetelor plane. A fost realizat din materiale de inalta calitate - este durabil, rezistent la deteriorari mecanice si de lunga durata. Instrumentul se sprijina bine in mana si nu aluneca. Produsul Verke este sigur, precis si confortabil de utilizat. Datorita acestuia, veti face munca mai rapida, mai precisa si cu o eficienta mai mare.


DATE TEHNICE:


diametru disc - 125 mm
cursa de oscilatie - 5 mm
consum de aer - 220 l / m
presiunea de lucru - 3-5 bari
viteza maxima de rotatie - 10.000 rpm
greutate -1,6 kg

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Aparat de slefuit excentric pneumatic 125mm 5mm V81400 Verke

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Aparat de slefuit excentric pneumatic
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu