1.730,00 lei
934,96 lei
Economisesti 795,04 lei
Ultimul produs

Binoclu Digital Profesional de Vanatoare, cu Night Vision, Infrarosu, 4K, 36MP, Zoom Digital x8, Ecran HD de 3,2", Negru

Brand: StartONTeam

Cod produs: 07-02-14-01-00055

LIVRARE GRATUITA
1.730,00 lei
934,96 lei
Economisesti 795,04 lei (-45%)
Vandut si livrat de: Start On Family Team SRL
Estimat livrare: Vin, 3 mai - Mie, 8 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Livrare la EasyBox: Gratuit
Livrare la FanBox : Gratuit
Beneficii Binoclu Digital Profesional de Vanatoare, cu Night Vision, Infrarosu, 4K, 36MP, Zoom Digital x8, Ecran HD de 3,2", Negru
Garantie 36 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Binoclu Digital Profesional de Vanatoare, cu Night Vision, Infrarosu, 4K, 36MP, Zoom Digital x8, Ecran HD de 3,2", Negru

Binoclu Digital Profesional StartONTeam Night Vision 4K de 36MP Zoom digital 8x Ecran HD de 3,2 inch in Infrarosu ideal pentru Vanatoare

BINOCLU PROFESIONAL NIGHT VISION & INFRAROSU DE VANATOARE

Binoclul prefesional StartONTeam NV28 este un dispozitiv optic cu iluminator IR, senzor CMOS si ecran IPS incorporat. Dispozitivul este conceput pentru a duce la bun sfarsit toate misiunile in orice conditiile meteo sau de iluminare, in timpul zilei sau la amurg, la lumina stelelor sau in intuneric total. Este un instrument de baza pentru vanatoare sau drumetii in natura, precum si pentru utilizarea profesionala de catre agentii de securitate, salvamontisti si ghizi de expeditie.
Cu o putere de marire de 8x si o lentila obiectiv de 40mm, binoclul StartONTeam NV28 va ofera o vedere apropiata si personala a mediului inconjurator, iar tehnologia de vedere nocturna cu infrarosu va permite sa vedeti in intuneric fara a deranja animalele in salbaticie.
In acelasi timp, binoclul StartONTeam NV28 este dotat cu o camera de 36MP si un senzor CMOS care ofera o rezolutie de inalta calitate de 1920x1080p. Acesta are, de asemenea, un unghi larg de vedere de 7 grade, astfel incat sa puteti observa mai multe detalii din mediul inconjurator. In plus, monocularul este dotat cu un afisaj LCD HD de 1,5 inch, care afiseaza imagini clare si luminoase, chiar si in conditii de lumina slaba.

BINOCLU CU UTILIZARE MULTIPLA

Binoclul Night Vision StartONTeam NV28 este combinatia dintre marirea optica 4x si cea digitala 1-8x asigura marirea optima pentru orice tinta. Pe timp de zi si la apus, raza de observare poate ajunge pana la 1000m, iar pe timp de noapte 250-300m. Iluminarea cu infrarosu functioneaza cu o baterie reincarcabila incorporata si se adapteaza cu usurinta la conditiile de exterior. Exista moduri de vedere pe timp de noapte pentru observatii la lumina stelelor si in intuneric total. Functia de oprire automata economiseste energia bateriei.

 

REZISTENT LA PRAF, CEATA SI UMIDITATE

Binoclul profesional Night Vision StartONTeam NV28 vine echipat cu o batista de bumbac pentru a-l mentine curat tot timpul. Invelisul compact si rezistent la ceata si umiditate il face utilizabil pana si in cele mai grele conditii meteorologice. Binoclul StartONTeam NV28 este construit din materiale durabile si rezistente la apa si praf, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in aer liber in conditii variate.
Cu un design ergonomic si compact, monocularul este usor de transportat si de manevrat, astfel incat sa puteti lua cu usurinta aventurile cu voi oriunde mergeti. In plus, monocularul este echipat cu o baterie puternica, care ofera o durata de viata a bateriei de pana la 8 ore.

TRANSFERA FISIERELE CU USURINTA

Binoclul profesional de vanatoare StartONTeam NV28 cu vedere pe timp de noapte, nu numai ca imortalizeaza momentele speciale din viata dumneavoastra, dar se si conecteaza cu usurinta la computer pentru a impartasi munca dumneavoastra cu prietenii si familia. Functiile de redare si pauza va permit sa revizuiti momentele frumoase surprinse pe camera in orice moment doriti. Batria incoroporata (Litiu-polimer) de 1000mah face posibila inregistrarea video continua de pana la 4 ore.

Binoclul StartONTeam NV28 este ideal pentru pasionatii de observarea animalelor salbatice, pentru vanatori si pescari, precum si pentru oricine cauta o experienta de observare a mediului nocturn de inalta calitate. Cu functiile sale avansate, cum ar fi functia de inregistrare video si fotografiere, acest monocular este o alegere excelenta pentru toti cei care doresc sa experimenteze natura intr-un mod cu totul nou. In concluzie, binoclul StartONTeam NV28 este un dispozitiv avansat si fiabil, care ofera o experienta de observare a mediului nocturn de inalta calitate. Cu imagini clare si detaliate, design ergonomic si functii avansate, acest monocular este o alegere excelenta pentru toti cei care doresc sa experimenteze natura intr-un mod unic si fascinant.

Potrivit Oricand, Oriunde, Oricui.

Binoclul StartONTeam NV28 poate fi util in orice moment al zilei. De la observarea pasarilor, drumetii, vanatoare, pescuit, concerte sau evenimente sportive si pana la turism, camping, alpinism si orice aventuri in care va avantati in viata de zi cu zi. Unul dintre cel mai potrivit cadouri pentru familia si prietenii tai cu orice ocazie!

Pachetul include pe langa produsele din pachetul original, un card de memorie SD de 64GB pentru a putea imortaliza toate momentele dorite si un mini trepied pentru stabilitate in fotografii si filmari.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Binoclu Digital Profesional de Vanatoare, cu Night Vision, Infrarosu, 4K, 36MP, Zoom Digital x8, Ecran HD de 3,2", Negru

Caracteristici generale
Tip produs
Binoclu
Destinat pentru
Sport/vanatoare
Observare generala
Observare pasari
Dimensiune
Compact
Design optic
Digital
Tipul prismei
Bak4
Straturi antireflex
Multi
Zoom optic
8x
Diametru obiectiv
32
Diametru lentila
32
Distanta focalizare minima
1m
Night Vision
Da
Infrared
Da
Rangefinder
Da
Variable zoom
Da
Continut pachet
Binoclu, trepied, card sd si accesorii
Culoare
Negru
Greutate
270 g
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu