845,00 lei
Ultimele 8 produse
845 puncte

Binocular profesional night vision, inregistrare video 4k, zoom reglabil, infrarosu, memorie 32 gb, verde

Brand: EJ PRODUCTS

Cod produs: 07-02-14-01-00053

LIVRARE GRATUITA
845,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: ENK JV HOMECARE SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Mie, 1 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Livrare la EasyBox: Gratuit
Livrare la FanBox : Gratuit
Beneficii Binocular profesional night vision, inregistrare video 4k, zoom reglabil, infrarosu, memorie 32 gb, verde
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 845 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Binocular profesional night vision, inregistrare video 4k, zoom reglabil, infrarosu, memorie 32 gb, verde

Vezi clar in intuneric: Binoclul cu vedere pe timp de noapte dispune de un iluminator IR reglabil cu 7 nivele de 850nm, iar sistemul optic va permite sa vedeti animalele in mod clar in intuneric sau in lumina ambientala slaba. Dispune de 3 moduri: realizarea de fotografii, inregistrarea de videoclipuri si redarea acestora, puteti realiza fotografii si videoclipuri de inalta definitie cu o claritate optica remarcabila atat in timpul zilei, cat si atunci cand lumina este scazuta sau pe timp de noapte.

Ecran HD mare de 3 inchi: dotat cu ecran LCD TFT de 3 inchi, va permite sa vizualizati fotografii si videoclipuri clare. Diafragma obiectiva de 25 mm si zoom-ul digital de vizualizare 5x, va ofera o perspectiva larga. Perfect pentru activitati in aer liber, vanatoare de noapte, securitate, camping, vizionarea faunei salbatice si a peisajelor.

Rezolutie inalta (4K) & Imagine de 36MP: Binoclul cu vedere pe timp de noapte atinge rezolutia video 4K Full HD si realizeaza fotografii de 36 de milioane de pixeli. Functia de detectare a miscarii poate fi activata atunci cand fotografiati sau faceti videoclipuri cu animale care sunt in miscare, dispozitivul fiind dotat si cu stabilizator de imagine.

Bateria este reincarcabila Li-ion, de 4000mAh. Binoclul infrarosu cu o rezolutie inalta de vedere pe timp de noapte are un iluminator cu infrarosu de 850 nm, care va permite sa vizualizati animalele in intuneric chiar si ore intregi. Nu necesita baterii AA. Economisiti bani si protejati mediul inconjurator.

Pachetul contine

1 x binoclu cu vedere nocturna,

1 x curea de gat,

1 x card SD de 32 GB,

1 x cablu de date,

Imaginati-va ca puteti realiza fotografii si videoclipuri clare in intuneric total, salvati totul pe cardul de memorie inclus si descarcati-le instantaneu pentru a le arata prietenilor.

Ecran digital mare

Acest binoclu cu vedere de noapte dispune de modul foto si video si va permite sa inregistrati tot ceea ce vedeti in intunericul total. Acestia sunt utili pentru multe situatii, inclusiv vanatoarea de noapte, recunoastere, securitate, supraveghere, camping, plimbari cu barca / pescuit, observarea pasarilor, observarea faunei salbatice, cautare si salvare chiar si inregistrare video in conditii de schimbare continua a luminii – de la zori pana la intuneric total!

7 moduri reglabile de vedere prin infrarosu (Manual)

Cele 7 moduri de vedere cu infrarosu sunt reglabile in functie de lumina ambientala. Dupa pornire, apasati scurt butonul [IR+] pentru a activa lumina infrarosie, apasati-o din nou pentru a mari treapta de ajustare, pana cand ajungeti la treapta 7 (maxim). Apasati scurt butonul [IR +] pentru a trece la alt nivel superior sau apasati scurt butonul [IR-] pentru a reduce nivelul. Cu cat cantitatea de lumina infrarosie este mai mare, cu atat puteti obtine imagini clare cu perspective mai largi.

 

Focalizare manuala cu zoom digital 5X

Zoom-ul digital 5X permite utilizatorului sa faca zoom pe un obiect sau sa micsoreze intr-o perspectiva mai larga. Daca distanta de observatie este mare, va rugam sa rotiti lentila la stanga. Daca distanta de observatie este mica, rotiti obiectivul la dreapta. In functie de distanta obiectivului de observatie, rotiti manual roata de focalizare pana cand obtineti o imagine clara. Putem activa functia de detectare a miscarii atunci cand folosim ochelarii cu vedere de noapte pentru a observa un dispozitiv tactic militar, pentru a filma videoclipuri cu animale care sunt in miscare, iar imaginile obtinute vor fi clare datorita senzorului de stabilizare a imaginii.

 

Baterie reincarcabila cu litiu de 4000 mAh

Binoclul infrarosu de inalta rezolutie cu vedere pe timp de noapte are un iluminator cu infrarosu de 850 nm, care va permite sa vizualizati animalele in intuneric timp de ore intregi. Nu necesita baterii AA. Puteti conecta cablul USB la adaptorul DC5V sau puteti conecta o baterie externa de mare capacitate, pentru a incarca. Foarte convenabil!

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Binocular profesional night vision, inregistrare video 4k, zoom reglabil, infrarosu, memorie 32 gb, verde

Caracteristici generale
Tip produs
Binoclu
Destinat pentru
Vanatoare
Zoom optic
X5
Culoare
Verde
Greutate
500 g
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu