29,90 lei
26,91 lei
Economisesti 2,99 lei
Ultimele 7 produse
27 puncte

Biologie Manual pentru clasa a V-a, Silvia Olteanu

Brand: Corint

Cod produs: 06-15-11-01834

29,90 lei
26,91 lei
Economisesti 2,99 lei (-9%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 13 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Biologie Manual pentru clasa a V-a, Silvia Olteanu
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 27 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Biologie Manual pentru clasa a V-a, Silvia Olteanu

SILVIA OLTEANU (coordonator) – prof.gr.I la Colegiul National „Nichita Stanescu” din Ploiesti (1997-2021), inspector scolar la ISJ Prahova (2010-2021), presedinte al Asociatiei Profesorilor de Biologie Ecoterra. In 2015, datorita doamnei Silvia Olteanu, judetul Prahova a devenit initiatorul si organizatorul Concursului National de Biologie pentru elevii claselor V-VI „George Emil Palade”, competitie apreciata de elevii si de profesorii participanti din tara. STEFANIA GIERSCH – profesor gr. I la Scoala gimnaziala „Filipestii de Targ”, judetul Prahova. IULIANA TANUR – metodist, mentor, formator, expert POSDRU, profesor gr. I la Colegiul National Pedagogic „Regina Maria” din Ploiesti. TEODORA LAZAR – doctor in biologie, profesor la Scoala gimnaziala nr. 1 Ciorogarla, Ilfov. CAMELIA MANEA – profesor gr. I la Liceul Teoretic „Brancoveanu Voda” din Urlati. Cinci motive pentru a alege manualul de biologie propus de Grupul Editorial Corint: 1. Are un continut sistematizat si accesibil, fiind gandit ca un permanent dialog cu elevul, urmat de un feedback corespunzator, iar activitatile propuse ajuta profesorul sa poata dirija invatarea, atat in timpul lectiilor, cat si in afara acestora, putand reprezenta si un model pentru formularea unor activitati noi. 2. Este conceput intr-o maniera inovatoare, provocand elevul sa analizeze, sa aplice, sa extraga informatii sau sa exerseze cunostintele prin joc didactic, oferind un mod de invatare bazat pe intelegere si explicare, nu pe memorare si reproducere. Diversitatea activitatilor si a tipurilor de interactiune (elev-elev, elev-profesor) stimuleaza curiozitatea elevului si il mentin implicat activ in procesul invatarii. 3. Interdisciplinaritatea este asigurata prin interpretarea unor texte literare in corelatie cu continuturile stiintifice, prin activitati care presupun competente digitale, prin aprecierea matematica a unor caracteristici, fenomene, procese din mediul inconjurator, dar si prin rezolvarea de probleme. Activitatile indicate pentru alcatuirea portofoliului au rolul de a stimula preocuparea elevilor pentru activitatea independenta de documentare si de selectare a informatiilor. 4. Promoveaza aplicarea cunostintelor asimilate in situatii reale de viata, asigurand astfel transferul informational, exersarea capacitatilor de investigatie stiintifica, stimularea motivatiei pentru protejarea naturii si formarea unei atitudini responsabile prin antrenarea elevilor in actiuni de cunoastere si de ocrotire a mediului natural. 5. Continuturile si activitatile propuse dezvolta unele abilitati sociale ale elevilor – capacitatea de a coopera si de a lucra impreuna cu ceilalti si empatia. Elevii sunt incurajati sa dezvolte concepte noi si sa priveasca lucrurile din perspective diferite, sunt provocati sa se implice in autoevaluare si interevaluare, precum si in rezolvarea unor situatii-problema.

Specificatii Biologie Manual pentru clasa a V-a, Silvia Olteanu

CARACTERISTICI GENERALE
Gen/Tip
Didactice
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu